Pressen og politiet elsker voldelige demonstranter

Helt som forventet så elsker politiet og pressen når demonstranter opfører sig på måder, der kan opfattes som voldeligt. Det giver dem nemlig mulighed for at skride til anholdelser og skrive negative historier, der får alle frihedskæmpere til at fremstå som potentielt voldelige og farlige. Jeg tænker her bl.a. på denne historie på TV2 om … Læs videre Pressen og politiet elsker voldelige demonstranter
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 10 januar 2021, 21:24 21:24

Man véd, at det her er konsekvensen, som du også skriver, Per.
Men folk stiller tilsyneladende alligevel mere end gladeligt op til det her, ifører sig sort og venter til mørkets frembrud. Blot så de lettere kan infiltréres af “politiet”. Hvorfor dog ikke bare demonstrere i almindeligt tøj ved højlys dag ? Det andet får da på ingen måde noget budskab frem, bortset fra “politiets” og massemediernes foretrukne. Det giver ingen mening, medmindre det bare er fordi, at folk er lemminger som altid, og alt, alt for nemme at lokke i fælden, gang på gang på gang.
Ak :/

Last edited 1 year ago by clwnthr.