Epidemiloven minder alt for meget om Hitlerloven

Hvis Folketinget stemmer for den nye epidemilov, som et flertal af partier allerede har aftalt, så bliver Danmark reelt forvandlet til et sundhedsfascistisk diktatur.

I lyset – eller rettere mørket – af den stigende fascisme i Danmark kan der måske være vigtig lærdom fra, hvordan Hitler kom til magten i Tyskland. Det skete nemlig ikke ved vold, men ved demokrati. Det tyske folk og folketing havde mange muligheder for at sikre, at det ikke skulle gå den vej.

Den 23. marts 1933 stemte, hvad der svarer til Folketinget i Tyskland for en lov, der reelt gav Hitler magt som diktator. Loven, der kan oversættes til ‘Lov til afhjælpning af Folkets og Rigets lidelse, gav Hitler magten til at lave og ændre love uden om Folketinget. Og vi ved alle, hvor galt det gik for verden!

Det er værd at bemærke, at den lov, der gav Hitler magten blev demokratisk vedtaget i det tyske folketing. Loven havde en solnedgangsklausul på 4 år, med mindre den blev fornyet af det tyske folketing, hvilket skete to gange.

Nazi-partiet i Tyskland blev valgt ind i det tyske parlament ved en demokratisk folkeafstemningen i maj 1928. Hitler havde forinden forsøgt at få magten ved voldelig revolution, men det havde kun ført til, at Hitler blev sat i fængsel. Det mislykkede, voldelige statskup skete den 8.-9. november 1923, og den 11. november blev Hitler arresteret og retsforfulgt for landsforræderi. Det var først derefter, at Hitler besluttede, at nazisterne skulle opgive at bruge vold til at få magten i Tyskland og i stedet udelukkende bruge fredelige, demokratiske metoder, hvilket de som sagt så lykkedes alt for godt med.

Magnus Heunickes første udkast til ny, permanent epidemilov i Danmark ville reelt give Sundheds- og ældreministeren diktatorisk magt, som det ikke er urimeligt at sammenligne med Hitlers. Takket være store folkelige protester, blev Folketingets partier nødt til at afvise det første forslag. At man overhovedet kan finde på at fremsætte sådan et forslag, afslører de udemokratiske motiver i Magnus Heunickes ministerskab. Der er derfor gode grunde til at mistænke det aktuelle forslags ændrede retorik for at være et forsøg på at gennemføre den samme fascistiske sundhedspolitik på en måde, der mere ligner demokrati og folkefrihed, men som reelt og alt for let kan misbruges til det modsatte.

Logikken både dengang i Tyskland og nu i Danmark er (1) folket og landet lider, (2) vi kender årsagen til lidelsen (som i Danmark nu er corona), (3) vi kender vejen ud af lidelsen (som i Danmark nu omfatter at fjerne friheden for individer og virksomheder i form af tvangslukninger, tvangsbehandling, tvangsisolation, tvangsekspropriation, m.v.) og (4) vejen ud af lidelsen kræver en stærk regering og leder – for folkets og landets skyld.

Årsagen til lidelsen var et bedrag dengang i Tyskland, og det er det også i Danmark i dag. Men når et folk er lammet af frygt og krise via organiseret overtalende kommunikation og tilhørende love, der bytter rundt på årsager og virkninger og derved skaber problemer, der ikke behøvede at være der, så søger folket stærke moder- og faderfigurer, og man er klar til at ofre de frihedsrettigheder, som vores forfædre har kæmpet så hårdt for. Det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Det er respektløst overfor vores forfædre, og det kommer til at gå voldsomt ud over vores børn og børnebørn.

Vågn op, Danmark! Tænk ud af TV-boksen og giv slip på den falske tryghed og sofahygge! Vælg ægte frihed og ægte sundhed i stedet for! Den sundhed, der ikke er baseret på frihed, er slet ikke sundhed, men sygdom! Let røven fra sofaen og kom med ud på gaden og være med i den måske vigtigste frihedskamp i din levetid!

4.2 39 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments