Journalistik om coronajournalistik: DR vil ikke besvare spørgsmål

DR ønsker ikke at besvare spørgsmål om deres coronajournalistik. I hvert fald ikke fra mig. Den 7. januar stillede jeg via e-mail DR’s nyhedsdirektør Sandy French dette spørgsmål: Jeg er freelance journalist og har fulgt DR’s dækning af corona. Jeg vil gerne lave et interview med dig eller en anden fra DR, hvor jeg stiller … Læs videre Journalistik om coronajournalistik: DR vil ikke besvare spørgsmål
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Monkole
mandag, 11 januar 2021, 18:27 18:27

Ja, sådan kan man spekulere.

Jeg vil tro, at det er fordi du har en tilbøjelighed til at fordreje sandheden. Det ville jeg faktisk også være tilbageholdende med at stille op til 😊

Eva Primdahl
mandag, 11 januar 2021, 21:30 21:30

Du spilder hendes tid, hun er sød ikke at spilde din.

Sandy 1, Per 0.