De store problemer med den syge coronatest

Har vi en pandemi af en ny farlig virus, eller har vi en pandemi af en ny farlig test? Det er det afgørende spørgsmål i den aktuelle coronakrise. Torsten Engelbrecht og Konstantin Demeter gennemgik i en artikel i Off Guardian den 27. juli 2020 en række af de centrale problemer ved PCR-testen for covid-19. De … Læs videre De store problemer med den syge coronatest
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 12 januar 2021, 16:47 16:47

– Og alt det her blev der berettet om allerede i marts/april måned sidste år. Folk synes ikke helt at forstå, hvad vi er oppe imod. Måske du skulle begynde at studere den flade, stationære jord lidt, Per.

PeterT
PeterT
onsdag, 13 januar 2021, 7:16 07:16

HER ER FLERE NYHEDER SOM BEFOLKNING FÅR IKKE NOGET AT VIDE OM Den videnskabeligt papir som i sin tid brev presenteret for den kendte corona test, er nu blevet reviewed af en gruppe eksperter, den har fundet 10 vigtige fjel, og har nu bedt at få den fratruket fra Eurosurveillance editorial board. PCR TEST RETRACTION REQUEST 27 November 2020 – Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020 – External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results. “This paper will show numerous serious… Read more »