Jeg er træt af politiet; jeg vil i retten!

Det er nu blevet den tid på måneden, hvor jeg klager over, at politiet endnu ikke har afleveret min iPhone og iPad tilbage, som de stjal fra mig den 13. maj 2020.

Tre politibetjente ransagede mit hjem – ganske vist med en dommerkendelse – men efter min opfattelse på en 100 % politisk motiveret baggrund. Politiet havde i 2019 fået en anmeldelse om, at jeg på min blog her havde skrevet, at jeg havde den forbudte video fra terrorangrebet i Christchurch 15. marts 2019, og man kunne kontakte mig, hvis man ville se den. De har så nu haft konfiskeret mit IT-udstyr i otte måneder for at finde ud af, om jeg rent faktisk har delt den video, som de mener er ulovlig at dele.

Det er utroligt, at de er så lang tid om at gøre det, som enhver telefonreparatør her i byen kan klare på et kvarter. Jeg kan derfor kun opfatte både mistænkeliggørelsen, konfiskationen og den fortsatte beslaglæggelse af mit udstyr som politisk chikane. Helt konkret mistænker jeg den samme gruppering, som stod bag voldtægtsangrebet på mig, for også at have misbrugt systemet til dette angreb på mig. Jeg mistænker grupperingen for at arbejde fanatisk og fordækt for at bekæmpe, hvad de opfatter som fjender af Israel. Jeg har givet politiet navne på to konkrete personer, som jeg mistænker, men det gider politiet selvfølgelig ikke gøre noget ved. Det danske politi vil tilsyneladende hellere forsvare zionistiske gangstere, der angriber fredelige danskere end tage mine anmeldelser om organiseret, politisk kriminalitet, der har infiltreret politiet alvorligt.

Jeg vil derfor meget gerne i retten og forsvare mine ytringer om Christchurch-terrorangrebet, selvom det ikke burde være nødvendigt i et demokratisk land med grundlovssikret ytringsfrihed at skulle gå i retten og forsvare ytringer. I retten vil jeg bl.a. fremføre disse synspunkter:

  1. Jeg tvivler ikke på, at uskyldige muslimer blev dræbt i Christchurch, og de efterladte har min dybeste medfølelse
  2. Hvis det er virkeligt, det, der foregår i den video, jeg har set, så er det dybt, dybt forkasteligt og ikke noget, man bør dele
  3. Videoen er efter min og flere eksperters opfattelse iscenesat skuespil med legetøjsvåben; der er ingen døde i videoen, kun skuespillere
  4. Videoen blev lækket enten ved en fejl eller bevidst for at fremme den globale politiske agenda om mere censur og ytringsfrygt på internettet
  5. Christchurch-terroristen havde (i øvrigt ligesom Anders Breivik i Norge) inden angrebet udgivet et zionistisk manifest, der afslører hans politiske motiver og evt. også de bagmænd, der har hjernevasket ham og trukket i trådene i hans psykopatiske hjerne
  6. Både Christchurch-terroristen (eller hvem der nu rent faktisk udførte drabene i Christchurch, New Zealand) og Anders Breivik udførte deres ugerninger ud fra et politisk/religiøst fanatisk motiv, og dette bør belyses for at forebygge fremtidige drab på uskyldige muslimer m.v.
  7. Israel havde erklæret New Zealand krig forud for terrorangrebet, så det er oplagt at mistænke Israel for at stå bag Christchurch-terroristen, som i øvrigt også havde besøgt Israel op til missionen
  8. Jeg vil ikke blot frifindes for alle mistanker; jeg vil også have erstatning for politisk chikane mod mig som undersøgende journalist og politisk aktivist, ligesom jeg har været nødsaget til at investere i nyt IT-udstyr, så jeg kunne fortsætte min virksomhed

Jeg glæder mig til retsmødet, som jeg vil annoncere her på siden, invitere folk til at deltage i og endvidere foreslå retten bliver transmitteret via live video, hvis det kan tillades.

3.4 13 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments