Slæbte politiet en livløs mand i en celle i stedet for på hospitalet?

En ny video fra demonstrationerne i København i lørdags florerer på nettet nu:

Den viser, at politiet tilsyneladende slæber en bevidstløs mand ind i en politibil i stedet for at lade ham ligge til en ambulance kommer frem, så han kan få lægehjælp i stedet for at risikere yderligere skade ved at transportere ham.

En øjenvidneberetning cirkulerer samtidig på nettet, som påstår at have set den livløse mand i videoen blive smidt i en fængselscelle. Det tyder altså på, at politiet ikke tilkaldte ambulance, men kørte den bevidstløse mand på politistationen i stedet for.

Jeg vil nu prøve at få et interview i stand med dette øjenvidne, der udtrykker frygt for journalister, hvilket jeg udmærket kan forstå. Jeg kan garantere, at hans og evt. andres vidneudsagn ikke vil blive fordrejet på PerBraendgaard.dk. Kontakt mig her

3.7 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments