Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten

Grundloven giver os både ret og pligt til at samle os og bekæmpe besættelsesmagten.

Det har aldrig været mere vigtigt at læse Grundloven end nu. Jeg er ikke jurist, så mine vurderinger er som lægmand, men her er nogle paragraffer, som jeg gerne vil henlede mine læseres opmærksomhed på.

§ 71. Stk. 1. Den personlige frihed er ukrænkelig. Ingen dansk borger kan på grund af sin politiske eller religiøse overbevisning eller sin afstamning underkastes nogen form for frihedsberøvelse.

Det er min opfattelse, at brug af mundbind er frihedsberøvelse. Det er berøvelse af friheden til at trække vejret frit og til at kommunikere frit.

§ 79. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred.

Det kan derfor ikke være lovligt, når politiet truer arrangører og deltagere med adgangsbegrænsning og bøder i forbindelse med meningsdannende arrangementer på cafeer, restauranter, barer, osv. Det kan specielt ikke være lovligt, hvis arrangementet handler om corona, og hvis arrangementet forsøges lukket eller begrænset af politiet under henvisning til en corona-bekendtgørelse. Det kan kun være en direkte overtrædelse af Grundloven, som hverken arrangører eller deltagere skal finde sig i, når ordensmagten banker på. Vi skal turde påberåbe os vores grundlovssikrede ret til at forsamle os indendørs på fredelig vis. Det kræver selvfølgelig, at man tør bøvle med politiets trusler om bøder, sigtelser, retssager, osv. – men tro mig, det er det værd! Det er selvudvikling i en helt ny dimension.

§ 81. Enhver våbenfør mand er forpligtet til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver.

Det er min opfattelse, at Danmark med coronaen er under angreb af en udenlandsk besættelsesmagt. Det betyder så videre, at alle mandlige statsborgere er forpligtede til med våben at bekæmpe besættelsesmagten, hvilket også må omfatte bekæmpelse af de danskere, der udfører det beskidte arbejde på vegne af den udenlandske besættelsesmagt.

Dette er ikke en opfordring til vold, men en logisk konsekvens af Grundloven; vi er simpelthen forpligtede til at forsvare vores land, når det er under angreb, som det er nu! Og hvis vi ikke gør det, kan vi straffes, da det er en overtrædelse af Grundloven at bare lade stå til, mens besættelsesmagten med deres nye våben ødelægger Danmark!

Så ligesom Epidemiloven nu bliver misbrugt til at indføre fascisme i Danmark, så kan Grundloven altså også bruges til at kæmpe imod.

Men som sagt: jeg er ikke jurist, og alt dette er bare min fortolkning af loven og situationen, så hvad du vælger at gøre, er på dit eget ansvar.

4.4 12 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
onsdag, 13 januar 2021, 18:00 18:00

Det er bestemt den helt rigtige udledning, Per.
Når vi er nok, kan vi gøre krav på Danmarks Riges trone og kongemagt igen, for ikke kun dronningen og hele det samlede folketing har allerede afsat sig selv via direkte grundlovsbrud, også “politiet”, idet de er dronningens håndlagere, som “den udøvende” magt.
Så vi skal afgjort bruge grundloven imod dem og derefter afskaffe den helt og aldeles, for álle har krav på absolut frihed, så den eneste nødvendige “lov” kan kun være “do no harm”/”gør ingen skade”.