Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten

Grundloven giver os både ret og pligt til at samle os og bekæmpe besættelsesmagten. Det har aldrig været mere vigtigt at læse Grundloven end nu. Jeg er ikke jurist, så mine vurderinger er som lægmand, men her er nogle paragraffer, som jeg gerne vil henlede mine læseres opmærksomhed på. § 71. Stk. 1. Den personlige frihed … Læs videre Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
onsdag, 13 januar 2021, 18:00 18:00

Det er bestemt den helt rigtige udledning, Per.
Når vi er nok, kan vi gøre krav på Danmarks Riges trone og kongemagt igen, for ikke kun dronningen og hele det samlede folketing har allerede afsat sig selv via direkte grundlovsbrud, også “politiet”, idet de er dronningens håndlagere, som “den udøvende” magt.
Så vi skal afgjort bruge grundloven imod dem og derefter afskaffe den helt og aldeles, for álle har krav på absolut frihed, så den eneste nødvendige “lov” kan kun være “do no harm”/”gør ingen skade”.