Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten

Grundloven giver os både ret og pligt til at samle os og bekæmpe besættelsesmagten. Det har aldrig været mere vigtigt at læse Grundloven end nu. Jeg er ikke jurist, så mine vurderinger er som lægmand, men her er nogle paragraffer, som jeg gerne vil henlede mine læseres opmærksomhed på. § 71. Stk. 1. Den personlige frihed […]

Grundloven giver os både ret og pligt til at samle os og bekæmpe besættelsesmagten. Det har aldrig været mere vigtigt at læse Grundloven end nu. Jeg er ikke jurist, så mine vurderinger er som lægmand, men her er nogle paragraffer, som jeg gerne vil henlede mine læseres opmærksomhed på. § 71. Stk. 1. Den personlige frihed […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x