Mere frihed, mindre kontrol!

I fredags og i mandags har jeg holdt meningsdannende debatforedrag om corona i Bedwood i Nyhavn arrangeret af foreningen More freedom less control. Jeg kommer igen nu på fredag aften, hvor Flemming Blicher også er med til at varme op til den store demonstration/event på lørdag eftermiddag på Thorvaldsens Plads ved Christiansborg. Vi arbejder også … Læs videre Mere frihed, mindre kontrol!
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
onsdag, 13 januar 2021, 9:02 09:02

Flemming Blicher blokérer lystigt folk fra sin Facebook-profil, der ikke er enige i hans promovering af “Acephali”-konceptet og Anders Bak Nielsens pyramidespil forklædt som “frihedskamp”. Anders Bak Nielsen (som i øvrigt var medstifter af JFK21 i sin tid) malker folk for tusindvis af kroner, mens han fodrer dem med en blanding af sandheder, halve sandheder og direkte løgne. Dét er íkke vejen frem, og det bør der være plads til at diskutere. Men Anders Bak Nielsen, Mads Palsvig og Flemming Blicher tåler, som alle efterhånden véd, ikke den mindste kritik, så tyer de i stedet straks til censur. De kunne… Read more »