Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Mere frihed, mindre kontrol!

I fredags og i mandags har jeg holdt meningsdannende debatforedrag om corona i Bedwood i Nyhavn arrangeret af foreningen More freedom less control. Jeg kommer igen nu på fredag aften, hvor Flemming Blicher også er med til at varme op til den store demonstration/event på lørdag eftermiddag på Thorvaldsens Plads ved Christiansborg. Vi arbejder også […]

I fredags og i mandags har jeg holdt meningsdannende debatforedrag om corona i Bedwood i Nyhavn arrangeret af foreningen More freedom less control. Jeg kommer igen nu på fredag aften, hvor Flemming Blicher også er med til at varme op til den store demonstration/event på lørdag eftermiddag på Thorvaldsens Plads ved Christiansborg. Vi arbejder også […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x