Mere frihed, mindre kontrol!

I fredags og i mandags har jeg holdt meningsdannende debatforedrag om corona i Bedwood i Nyhavn arrangeret af foreningen More freedom less control. Jeg kommer igen nu på fredag aften, hvor Flemming Blicher også er med til at varme op til den store demonstration/event på lørdag eftermiddag på Thorvaldsens Plads ved Christiansborg.

Vi arbejder også på at få gang i nogle tilsvarende arrangementer i Aarhus. Det kræver bare nogle modige restauratører eller lignende, der tør lægge lokaler til et fuldt lovligt meningsdannende arrangement. De kan så tjene penge på salg af mad og drikkevarer, som om det var en helt normal aften, før coronafascismen ødelagde Danmark.

Kontakt mig hvis du ejer et sted, der tør dette. Det kan også være andre steder i Danmark end Aarhus. Frihedskampen foregår NU og over ALT i landet!

5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
onsdag, 13 januar 2021, 9:02 09:02

Flemming Blicher blokérer lystigt folk fra sin Facebook-profil, der ikke er enige i hans promovering af “Acephali”-konceptet og Anders Bak Nielsens pyramidespil forklædt som “frihedskamp”. Anders Bak Nielsen (som i øvrigt var medstifter af JFK21 i sin tid) malker folk for tusindvis af kroner, mens han fodrer dem med en blanding af sandheder, halve sandheder og direkte løgne. Dét er íkke vejen frem, og det bør der være plads til at diskutere. Men Anders Bak Nielsen, Mads Palsvig og Flemming Blicher tåler, som alle efterhånden véd, ikke den mindste kritik, så tyer de i stedet straks til censur. De kunne… Read more »