Er Morten Elsøe en kylling?

Morten Elsøe har endnu ikke besvaret min e-mail, hvor jeg inviterer ham til offentlig debat om corona, sundhed og konspirationsteorier. Det vælger jeg så at tolke som et “nej”, ligesom DR’s nyhedsdirektør eller nogen som helst anden hos DR desværre heller ikke har mulighed for at tale med mig om corona.

Jeg har fra en anden hørt, at Morten Elsøe internt undskylder sig med, at han opfatter mig som “personfarlig”, og derfor tør han ikke mødes med mig. Jeg ved ikke, hvad han mener med det, men hvis han er bange for, at jeg vil lægge op til sex, så kan jeg berolige ham med, at han ikke er min type. Hvis han er bange for, at jeg vil overfalde ham, så kan han medbringe bodyguards. Eller han kan invitere politiet med til at give ham beskyttelse mod mig. Jeg er sådan set ligeglad, bare vi får gang i noget ordentlig debat, som altså foregår i den fysiske verden, offentligt og direkte foran et levende publikum.

1.9 22 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments