Er Morten Elsøe en kylling?

Morten Elsøe har endnu ikke besvaret min e-mail, hvor jeg inviterer ham til offentlig debat om corona, sundhed og konspirationsteorier. Det vælger jeg så at tolke som et “nej”, ligesom DR’s nyhedsdirektør eller nogen som helst anden hos DR desværre heller ikke har mulighed for at tale med mig om corona. Jeg har fra en … Læs videre Er Morten Elsøe en kylling?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
strejf
strejf
tirsdag, 23 februar 2021, 13:34 13:34

tak for det per – det er vi mange, der er meget enige i. elsøe er ikke blot en kylling, men desværre et fremragende eksempel på det nuværende udprægede idioti, formynderi, latterliggørelse af alt man ikke er enig i og total mangel på at danne en selvstændig tanke – og det er mere smitsom og farligt end nogen virus. elsøe opfører sig som en blatant narcissist med udpræget behov for at degradere andre for selv at føle sig overlegen – en klar personlighedsforstyrrelse der bunder i et meget lille selvværd. han burde skamme sig over sin opførsel. man bliver så… Read more »