Hvis fedme blev opdaget i et sundhedsfascistisk samfund

Hvis fedme blev opdaget i det sundhedsfascistiske samfund, som vi døjer med i dag, så ville det blive håndteret helt anderledes, end det hidtil er blevet gjort i det sundhedsvidenskabelige samfund.

Forskerne ville ikke være i tvivl om, at fedme er meget farligt, og at det spreder sig i hele verden som en samfundskritisk sygdom.

Forskerne ville heller ikke være i tvivl om, hvad årsagen til fedme er. Der ville blive slået hårdt ned på enhver forsker eller anden sundhedsfagperson, der vover sig til at betvivle nogle af disse grundantagelser.

Det vil blive betragtet som blasfemi at betvivle de tre bud om fedme: (1) Fedme er altid potentielt livsfarligt for alle, og det skal derfor undgås af alle! (2) Fedme kan testes ved at måle højde og vægt og derudfra beregne BMI-tallet. (3) Fedme er en samfundskritisk sygdom, der kræver total kontrol.

Forskere, der mener, at der også kan være noget sundt ved at have fedtdepoter, vil ikke få finansiering til deres forskning fremover. Det samme vil forskere, der mener, at både årsagen til fedme og de sundhedsmæssige konsekvenser af fedme er komplicerede, så det er nødvendigt med meget mere forskning, før man kan konkludere noget klart. Faglig tvivl og metodekritik bliver skrevet ud af ph.d.-uddannelser.

Sundhedsstyrelsen vil ikke lytte til de kritiske forskere. De vil i stedet producere oplysende videoer, der bl.a. opfordrer unge til at mobbe andre unge, der har et for højt BMI-tal. Og hvis almindelig mobning ikke hjælper, så kan de fede børn blive holdt fysisk fast, så de ikke kan nå hen til kalorierne, og de kan få en lussing som straf, hvis de har spist for meget kage. Social mobning og korporlig afstraffelse vil blive den nye fedmepolitik, og alle vil elske det, fordi det eneste de hører i pressen er, hvor farlig fedme er.

Der vil være krav om mundbind, mens man spiser, da det sænker indtagelsen af kalorier. Mundbind vil til gengæld bliver forbudt, når man ikke spiser, da mundbind sænker den fysiske aktivitet. Slik vil blive forbudt, og politiet vil få ret til at ransage private boliger, som de mistænker for at indeholde hemmelige sliklagre. Sliksælgere vil blive straffet med store bøder.

Stole vil blive også forbudt, da kalorieforbrændingen er lav, når man sidder ned. Det samme vil senge, og folk vil lære at gå i søvne i stedet for, da gang modvirker fedme. Det vil blive populært at gå til søvngængercoach, og der vil blive udviklet en vaccine mod trangen til at ligge, mens man sover.

Biotech-industrien vil udvikle en nanochip, der kan indopereres i tarmen og holde øje med, hvad der passerer forbi af kalorier. Den vil sende signaler til en app, som er koblet til Styrelsen for Fedmesikkerheds centrale server. Hvis man spiser for meget, vil man først få en advarsel. Hvis man tre gange har spist for meget, så vil man blive anholdt og puttet i en fedmecelle, hvor man vil blive kontrolfodret ned til normal vægt.

Alle, der mener, at denne fedmepolitik krænker den personlige frihed, vil blive hængt ud som egoister, der ikke viser samfundssind.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments