Propagandakrig: Myten om ‘fakta’ om corona

Coronasagen har set en voldsom udvikling af propaganda i ny forklædning som ‘fakta’.

Tricket er, at når man påstår, at noget er ‘fakta’, så kan det ikke diskuteres, og man behøver ikke ringe til andre kilder for at få det bekræftet, når det nu er ‘fakta’ og ikke en ‘vurdering’ eller ‘fortolkning’.

Vi ser det f.eks. i ‘fakta om smittetal’. Propagandisterne udnytter her, at tal faktisk er det nærmeste, vi her i verden kan komme noget, hvor der reelt er tale om fakta. 2 plus 2 er 4, uanset hvordan man vender og drejer det. Men i eksemplet med ‘fakta om smittetal’, så ligger bedraget i selve konstruktionen af fænomenet ‘smittetal’. Hvad er de smittede med? Hvordan kan vi vide det med sikkerhed? Hvor mange af de smittede er reelt syge?

Der er en næsten uendelig række af kritiske spørgsmål, som man kan og bør stille om ‘fakta’, som ikke bliver stillet, fordi folk forføres på snedig vis til at tro, at man er dum, hvis man stiller spørgsmålstegn ved ‘fakta’. I eksemplet med konstruktionen af begrebet ‘smittetal’ er det også relevant at dykke ned i evidensen for den biokemiske test – PCR-testen – der ligger til grund for, at man overhovedet kan blive dømt ‘smittet’.

Sagen er altså den, at det vi bedrages til at tro er fakta om corona reelt er et udspekuleret, konstrueret narrativ, der udgør supervåbnet i besættelsesmagtens igangværende forsøg på at overtage Danmark og folkefriheden. Det betyder videre, at hjernen er vores vigtigste våben i frihedskampen. Så: Tænk!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments