Jeg har nu anmeldt min eksistens som en demonstration

Jeg har i dag sendt en anmeldelse til Københavns Politi, hvor jeg anmelder min eksistens som en vedvarende demonstration mod sundhedsfascisme. Demonstrationen starter i morgen kl. 10 og omfatter mig selv, uanset hvor i Danmark jeg måtte befinde mig. Demonstrationen foregår 24/7 og fortsætter, indtil Danmark er blevet befriet. Jeg føler mig nødsaget til dette … Læs videre Jeg har nu anmeldt min eksistens som en demonstration
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 17 januar 2021, 11:10 11:10

er der en formular til den slags ? kunne man få et eksemplar ?

ps. hvad ved du om maritim lovene – dem som skulle ligge til grund for vores lands love ?