Styrelsen for Patientsikkerhed er nu den udøvende magt i det sundhedsfascistiske diktatur

Styrelsen for Patientsikkerhed er fra og med i går den udøvende magt i det skræmmende, sundhedsfascistiske diktatur, som Danmark er blevet.

Mens vi alle var optaget af den nye permanente epidemilov, så har Magnus Heunicke & Co. sneget en ny bekendtgørelse ind med meget skræmmende magtbeføjelser til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS).

Det drejer sig om BEK nr 36 af 13/01/2021: Bekendtgørelse om smitteopsporing, undersøgelse, indlæggelse eller isolation og tvangsmæssig behandling i medfør af lov om foranstaltninger mod smitsomme og andre overførbare sygdomme i forbindelse med håndtering af Coronavirussygdom 2019 (covid-19). Den er trådt i kraft den 15. januar, altså i går.

‘Påbud’, som er et pænere ord for ‘tvang’, men som reelt betyder det samme, fremgår over alt i den nye bekendtgørelse:

  • § 2: Påbud om undersøgelse alene baseret på en formodning om smitte
  • §3: Påbud om indlæggelse alene baseret på en formodning om smitte (‘indlæggelse’ er et pænere ord for ‘fængsel’)
  • §4: Påbud om isolation alene baseret på en formodning om smitte (‘isolation’ er et andet pænere ord for ‘fængsel’)

Skriverne af bekendtgørelsen har åbenbart glemt at erstatte ‘tvangsmæssig behandling’ med ‘påbud om behandling’, da ‘tvangsmæssig behandling’ står ordret som overskrift til bekendtgørelsens § 5. Det er ikke specificeret, hvad ‘tvangsmæssig behandling’ konkret omfatter, men det kan ligeledes iværksættes baseret på en formodning, altså uden medicinsk diagnose, ligesom man kan forestille sig, at vaccination kan defineres som ‘forebyggende behandling’. Lovgrundlaget for tvangsvaccination mod covid-19 er derfor på plads nu, selvom en bekendtgørelse ikke er en lov, men regering via dekret.

§ 6 omfatter vejledningspligt om at man som borger har ret til at få vejledning i, at man har ret til at få domstolsafprøvet frihedsberøvelsen som medfør af § 5 om tvangsmæssig behandling. Denne vejledningspligt har Styrelsen for Patientsikkerhed derimod ikke ved påbud om undersøgelse, indlæggelse eller isolation (altså §§ 2-4), der ikke omfatter tvangsmæssig ‘behandling’.

Det betyder i praksis, at Styrelsen for Patientsikkerhed når som helst kan banke på din dør og fortælle dig, at de mistænker dig for at være smittet med corona. Med politiets hjælp kan de så tvinge dig med i ophold på ubestemt tid i en fængselslignende celle. De behøver på intet tidspunkt føre sundhedsfagligt bevis for nødvendigheden af denne frihedsberøvelse, da de blot kan fastholde formodningen uden at teste den på ordentlig vis. Der er intet krav om dokumentation for smitte eller sygdom i bekendtgørelsen. Det hele er baseret på formodninger!

Det er et sundhedsfascistisk diktatur i sin reneste og mest modbydelige form. Det er realiteten i Danmark i dag. Den eneste vej ud af dette mørke helvede er massiv oplysning af både folket og de konkrete personer, der foretager den fascistiske magtudøvelse hos Styrelsen for Patientsikkerhed og politiet. Ondskaben må ikke vinde!

4.5 29 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments