Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Styrelsen for Patientsikkerhed er nu den udøvende magt i det sundhedsfascistiske diktatur

Styrelsen for Patientsikkerhed er fra og med i går den udøvende magt i det skræmmende, sundhedsfascistiske diktatur, som Danmark er blevet. Mens vi alle var optaget af den nye permanente epidemilov, så har Magnus Heunicke & Co. sneget en ny bekendtgørelse ind med meget skræmmende magtbeføjelser til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). Det drejer sig om […]

Styrelsen for Patientsikkerhed er fra og med i går den udøvende magt i det skræmmende, sundhedsfascistiske diktatur, som Danmark er blevet. Mens vi alle var optaget af den nye permanente epidemilov, så har Magnus Heunicke & Co. sneget en ny bekendtgørelse ind med meget skræmmende magtbeføjelser til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). Det drejer sig om […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x