Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Anmeldelse af DR m.fl. til politiet og anmodning om politibeskyttelse til journalist

I den snart forgangne uge har jeg forsøgt at tale med både DR og TV2 om deres coronapropaganda, ligesom jeg har forsøgt at få lov til at besøge en covid-afdeling på et dansk hospital. I alle tilfælde blive døren lukket. I går ved demonstrationen gik jeg hen til en journalist fra TV2 og spurgte, hvorfor […]

I den snart forgangne uge har jeg forsøgt at tale med både DR og TV2 om deres coronapropaganda, ligesom jeg har forsøgt at få lov til at besøge en covid-afdeling på et dansk hospital. I alle tilfælde blive døren lukket. I går ved demonstrationen gik jeg hen til en journalist fra TV2 og spurgte, hvorfor […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x