Super god demo i går: Tak for kram!

Tak for en god demonstration ved Christiansborg i går eftermiddags. Eftermiddagens arrangement gik rigtig godt. Politiet var søde, og selv vejret var med os. Det afsluttende fakkeloptog gennem byen blev arrangørerne desværre nødt til at opløse, da optoget blev blokeret af politiet ved Amalienborg, hvorfor den planlagte rute ikke kunne gennemføres. Det er uklart, om … Læs videre Super god demo i går: Tak for kram!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 17 januar 2021, 9:21 09:21

Godt input, Per, tak.
Det er helt tydeligt, at dronningen føler sig truet nu, og derfor íkke vil tillade en demonstration på Amalienborg, hvor de jo ellers burde befinde sig hele tiden. Hún er den overordnede fascist, der kommanderer “politiet”, hvorfor de også både eskortérer og blokérer selvsamme vej på én og samme gang – iført hver sin meget forskellige form for hovedbeklædning selvfølgelig 😉

clwnthr.
søndag, 17 januar 2021, 9:39 09:39
Reply to  clwnthr.

I øvrigt er der kun én vej frem. Anmeld en demonstration direkte på Amalienborg Slotsplads. Det er fuldt ud lovligt, og så har “politiet” og “dronningen” ingen mulighed for at blokére den. Det vil i hvert fald i så fald blive alt for tydeligt.
Men folket har, ligesom under Påskekrisen, fri ret til at demonstrere også ved Amalienborg.