Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen

Ansøgning til Kirkeministeriet om at få Coronatro godkendt som religion

Dette er et åbent brev til Kirkeministeriet.

Jeg ønsker med dette brev at ansøge om at få Corona godkendt som ny gud og Coronatro godkendt som ny religion i Danmark.

Jeg ønsker endvidere at anmode om, at Grundloven ændres, så Coronatro erstatter Kristendom som statsreligionen i Danmark.

Endvidere foreslår jeg, at Folkekirken erstattes med Coronakirken.

Corona er en gud

Det fremgår af regeringens, pressens og de toneangivende eksperters håndtering af og udtalelser om Corona, at Corona er en gud. Hvis Corona ikke var en gud, så ville der være blevet stillet kritiske spørgsmålstegn ved fænomenet i det offentlige rum. Fraværet af offentlig debat viser, at Corona er en magtfuld gud, der både straffer og belønner de troende med frygtelig sygdom. Coronas Vidner har dokumenteret, at de er en religiøs kult, der ikke tolererer andre opfattelser af corona, og hvor man bliver frosset ude af kulten, hvis man mister troen på Coronaen.

Fra Coronas Vidner til Coronatro

Coronas Vidner er dog kun den mest fanatiske, missionerende del af den mere brede og globale Coronatro. Det er en lovreligion med strenge regler om socialt samvær mellem mennesker. Kram med fremmede er en synd, som straffes hårdt. Coronatro har religiøse ritualer som håndvask, håndsprit og afstand, ligesom mundbind identificerer de troende via et fælles, religiøst symbol. Coronatro er en variant af Technotro, hvor vejen til frelse går gennem digital befrielse. Det betyder, at mennesket skal opgive sin fysiske, sociale eksistens til fordel for et digitalt liv i fysisk isolation. Åndelig udvikling går via skærme, kunstig intelligens og indoperation af nanochips.

Bill Gates er Messias

Bill Gates er Messias i Coronatro. Han frelser mennesket fra den totale sociale isolation med vacciner, der forvandler menneskekroppen til en computer, der kræver et styresystem, der via regelmæssige opdateringer og godkendelse forbinder den enkelte med det globale netværk af coronatroende.

Frygt er fællesskab

Coronatro er baseret på frygt for sygdom og død. Coronatro skaber nye digitale fællesskaber mellem mennesker med denne frygt for den straffende Coronagud som den røde tråd. Og tråden er netop rød, da Coronatro oprindeligt stammer fra kommunistiske Kina, som dog ikke officielt ønsker at tage æren for at have opdaget verdens nye, magtfulde gud. Coronatro hylder både martyrerne, der har mistet livet til coronaen og heltene, der har overvundet coronaen eller ladet sig stikke med den guddommelige vaccine fra Messias Gates.

Coronatro startede i Danmark i 2020. Det er en ny religion, som på kort tid har vundet stor udbredelse i Danmark. Det estimeres, at 2/3 af befolkningen er coronatroende, så den nye tro har potentiale til at erstatte folkekirken som den dominerende religion i Danmark.

Corona bevare Danmark!


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

4.1 16 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading