Ansøgning til Kirkeministeriet om at få Coronatro godkendt som religion

Dette er et åbent brev til Kirkeministeriet. Jeg ønsker med dette brev at ansøge om at få Corona godkendt som ny gud og Coronatro godkendt som ny religion i Danmark. Jeg ønsker endvidere at anmode om, at Grundloven ændres, så Coronatro erstatter Kristendom som statsreligionen i Danmark. Endvidere foreslår jeg, at Folkekirken erstattes med Coronakirken. … Læs videre Ansøgning til Kirkeministeriet om at få Coronatro godkendt som religion
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]