Jeg har i dag igen været vidne til, at politiet bryder loven

Vi befinder os i en uhyggelig tid, hvor politiet opfører sig som om, at de er udenfor loven.

Ved demonstrationen foran Christiansborg var jeg igen i dag vidne til, hvad der for mig at se var klokkeklar ulovlig opførsel fra politiets side. Politiet anholdte en mand, fordi han ønskede at tale med en folkevalgt politiker. Jeg har det hele på video, og det vil jeg selvfølgelig give manden, så han kan bruge det i en kommende retssag mod gerningspersonerne fra politiet. Jeg er ved at uploade videoen til min kanal på BitChute nu.

Tillad mig i den forbindelse at gøre opmærksom på Straffelovens § 150:

‘Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.’

Når politiet gang på gang opfører sig som om, at loven ikke gælder for dem, så er det fordi, at noget eller nogen i systemet tillader det eller måske ligefrem opfordrer til det. Der er sikkert også nogle af betjentene, der har fascistiske tendenser, men jeg vil tro, at den primære årsag er systemisk. Politiet er simpelthen ikke tilstrækkeligt bange for den dømmende magt i Danmark, hvilket de burde være, da den enkelte betjent kan komme 3 år i fængsel for at misbruge sin magt. Men retten og politiet opfører sig som om, at de er bedste venner, der sejler i samme båd, selvom retten burde holde lige så meget øje med, at politiet overholder loven, som at vi almindelige borgere overholder loven.

Det er min vurdering, at skredet begyndte at ske efter 11. september 2001, der startede ‘krigen mod terror’, der reelt var en krig med terror, men som ikke desto mindre fik fremmet den fascistiske politistat – for vores sikkerheds skyld… Det er så gået helt grassat nu med ‘krigen mod corona’, der reelt er en krig med corona mod folkefriheden – for vores sikkerheds skyld…

Tricket i elitens psykologiske krig mod folket er at lamme os med frygt for et nyt dræbervirus, der konstant muterer og medfører alle mulige og især umulige symptomer. I stedet for videnskab bliver vi bombarderet med manipulerede casehistorier via pressen, der således fungerer som kollaboratører for besættelsesmagten. På samme måde er ministrene, folketingspolitikerne og myndighedsdirektørerne kollaboratører, der vil modtage retfærdig straf, når Danmark er blevet befriet for coronismen, og tilstrækkeligt mange kan tænke klart igen. De flestes tænkning og adfærd er desværre lammet og styret af frygt for det ene, det andet eller det tredje.

Du kan først slippe frygten, når du ser dødsangsten i øjnene og lader den rase ud. Det er ikke rart, men det er åndelig og intellektuel frihed til gengæld. Tag små skridt, men gør noget, nu!

4.4 19 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments