Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg har i dag igen været vidne til, at politiet bryder loven

Vi befinder os i en uhyggelig tid, hvor politiet opfører sig som om, at de er udenfor loven. Ved demonstrationen foran Christiansborg var jeg igen i dag vidne til, hvad der for mig at se var klokkeklar ulovlig opførsel fra politiets side. Politiet anholdte en mand, fordi han ønskede at tale med en folkevalgt politiker. […]

Vi befinder os i en uhyggelig tid, hvor politiet opfører sig som om, at de er udenfor loven. Ved demonstrationen foran Christiansborg var jeg igen i dag vidne til, hvad der for mig at se var klokkeklar ulovlig opførsel fra politiets side. Politiet anholdte en mand, fordi han ønskede at tale med en folkevalgt politiker. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x