Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Voldtægt med vatpind er også voldtægt

Styrelsen for Patientsikkerhed begynder snart deres organiserede voldtægt af den danske befolkning. Det skal vi naturligvis ikke finde os i. Hvis man ufrivilligt og uden samtykke får penetreret en kropsåbning, så må det kunne defineres som voldtægt – også hvis kropsåbningen er munden, penetrationen sker med en lang vatpind, og man bliver holdt fast af […]

Styrelsen for Patientsikkerhed begynder snart deres organiserede voldtægt af den danske befolkning. Det skal vi naturligvis ikke finde os i. Hvis man ufrivilligt og uden samtykke får penetreret en kropsåbning, så må det kunne defineres som voldtægt – også hvis kropsåbningen er munden, penetrationen sker med en lang vatpind, og man bliver holdt fast af […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x