Voldtægt med vatpind er også voldtægt

Styrelsen for Patientsikkerhed begynder snart deres organiserede voldtægt af den danske befolkning. Det skal vi naturligvis ikke finde os i.

Hvis man ufrivilligt og uden samtykke får penetreret en kropsåbning, så må det kunne defineres som voldtægt – også hvis kropsåbningen er munden, penetrationen sker med en lang vatpind, og man bliver holdt fast af politiet, imens Styrelsen for Patientsikkerhed udfører voldtægten.

Hvis man bliver tvunget eller lokket til at indtage bedøvende medicin forud for voldtægten, så må der være tale om drug rape, da man bliver hensat i en tilstand, hvor man ikke er i stand til at modsætte sig penetrationen.

Uanset hvem gerningspersonerne måtte være, uanset hvor mange de måtte være om gruppevoldtægten, uanset hvad deres motiv måtte være for at voldtage, så skal man aldrig finde sig i at blive voldtaget. Hvis man bliver forsøgt voldtaget, så har man ret til nødværge proportionalt med den benyttede vold i overgrebet. Man har ret til at beskytte sin krops integritet, og man er her beskyttet af både grundloven og de europæiske menneskerettigheder.

Det er i hvert fald min vurdering som ikke-jurist, og jeg har absolut ikke tænkt mig at lade mig voldtage af Styrelsen for Patientsikkerhed på nogen som helst måde. Da det næppe rent taktisk vil give mening for mig at forsøge at kæmpe fysisk imod en hær af unge, stærke, bevæbnede politimænd, så vil min modstand nok primært være verbal og i det retslige efterspil, hvis jeg da nogensinde bliver lukket ud igen fra den uendelige fire ugers isolation, som de jo formentlig vil smide mig i, når de er færdige med at voldtage mig med vatpinden og inficere mig med vacciner.

Hvad vil du gøre, når Styrelsen for Patientsikkerhed banker på din dør og mistænker dig for at være smittet med corona? Vil du lade dem udføre en deep throat på dig? Hvis ikke, hvordan vil du gøre modstand og insistere på din ret til at bestemme over din egen krop?

Og hvordan vil du som ansat i Styrelsen for Patientsikkerhed eller i politiet have det med at skulle arbejde som professionel voldtægtsforbryder? Er det noget, du tænder på? Stiger eller falder blodforsyningen til dine kønsorganer, når du tænker på voldtægt med din lange, lækre uimodståelige vatpind? Eller – hvis du tænker lidt dybere over det – bruger du så en vatpind, fordi du i virkeligheden er en vatpik, der ikke tør sige fra overfor fascismen?

Husk, at det stadigvæk er tilladt at sige op, hvis man f.eks. ikke længere føler, at jobbet stemmer overens med ens personlige etik og menneskesyn. Og lige om lidt begynder din chef at sende dig ud på nogle opgaver, som er meget ubehagelige også for dig, hvis du altså ikke er voldtægtstypen.

Tilmeld
Besked om