Facebook er fjendens territorium: Flygt nu!

Jeg har undret mig over, at jeg i en del uger frem til i dag tilsyneladende har kunnet dele frit på Facebook. Det sluttede så i dag. I dag delte jeg så dette billede: Det blev efter få sekunder fjernet af Facebook med denne besked: Det var Vaccine Macht Frei-billedet, som Facebook opfatter som en … Læs videre Facebook er fjendens territorium: Flygt nu!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 21 januar 2021, 13:00 13:00

Dén video er så tragikomisk, som noget kan være. Tak, Per 😉 Dét sagt, så er jeg ikke helt enig mht. Facebook. Man kan sagtens benytte både Facebook og et andet eller flere andre medier. Ja, Facebook er for grove, men vi når stadig flere og flere også via Facebook, så hvis man benytter det taktisk, så er det bestemt også stadig et våben, som “herskerne” ikke bryder sig om. Det kan vi også se på, hvor travlt de har med at pudse loge-troldene på folk, så snart der er populære, faktuelle opslag, der beretter den reelle sandhed. Deler man… Read more »