Facebook er fjendens territorium: Flygt nu!

Jeg har undret mig over, at jeg i en del uger frem til i dag tilsyneladende har kunnet dele frit på Facebook. Det sluttede så i dag.

I dag delte jeg så dette billede:

Det blev efter få sekunder fjernet af Facebook med denne besked:

Det var Vaccine Macht Frei-billedet, som Facebook opfatter som en farlig person eller organisation.

Et par minutter senere kom så denne besked:

Facebook oplyser mig ikke om, hvad jeg præcis har gjort, der har overtrådt deres regler om hadefuld retorik og chikane og mobning.

Facebook er zionistisk kontrolleret og således at betragte som fjendens territorium i den igangværende coronakrig. De kontrollerer vores ytringer i kommunikationskrigen på mere eller mindre skjulte måder. Facebook er derfor en uhensigtsmæssig slagmark, hvis coronabedraget skal bekæmpes.

Der findes alternativer til Facebook, der tilsyneladende har ytringsfrihed. Mit eget alternativ er MeWe.com. Hvis du vil følge mig i et socialt medie de næste 7 dage, så opret en profil på MeWe og tilføj mig som kontakt. Min profil hedder ‘Per Brændgaard’, og her er det direkte link til profilen.

Jeg har dog ikke 100 % tiltro til MeWe. Hvis du vil være sikker på at modtage alle mine indlæg, så tilmeld dig også til min gratis nyhedsmail. Du kan også oprette en gratis profil her på PerBraendgaard.dk. Den giver dig adgang til at skrive kommentarer og debattere med mig og andre brugere her på siden. Hvis du vil, så kan vi sammen gøre PerBraendgaard.dk til det nye sociale medie for fredelige frihedskæmpere. Det er helt gratis for alle at bruge min side på den måde, og du kan være sikker på, at dine kommentarer er synlige for alle, ligesom du kan være sikker på, at jeg læser dine kommentarer og giver dig respons – i modsætning til på Facebook hvor jeg længe har haft den politik, at jeg ikke har responderet på nogle kommentarer overhovedet, da jeg tidligere er blevet blokeret ved det mindste lille bitte systemkritiske pip. Og i dag fik de mig så knaldet for det coronasarkastiske billede, hvilket yderligere dokumenterer, at facebook-zionisterne mangler humoristisk sans, og at zionisterne også i denne krig er sat til at gøre det beskidte arbejde.

Det kan også være, at det er denne video, der lige nu går viralt på Facebook, der har ført til min blokering i dag:

Optagelsen er fra i går, hvor jeg ringede til politiet for at få svar på spørgsmål om coronalovgivningen. Hvis politiet ikke selv kender loven, hvordan kan de så håndhæve den? Det er desuden min erfaring fra de sidste par ugers politisk oplysning og aktivisme, at politiet heller ikke er bekendt med Grundloven, der giver folk ret til at forsamle sig og kritisere magthaverne. Ingen tosse-fascistisk coronalov kan sætte Grundloven ud af kraft. Vi skal bare blive ved med stille og fredeligt at insistere på vores grundlovssikrede rettigheder. Det omfatter også retten til at ytre sig frit i skrift og tale. Den frihed eksisterer ikke på Facebook, så jeg vil hermed opfordre alle frihedskæmpere at søge væk fra Facebook og over på MeWe og/eller PerBraendgaard.dk. Vi ses her på den anden side! På frihedens side!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
torsdag, 21 januar 2021, 13:00 13:00

Dén video er så tragikomisk, som noget kan være. Tak, Per 😉 Dét sagt, så er jeg ikke helt enig mht. Facebook. Man kan sagtens benytte både Facebook og et andet eller flere andre medier. Ja, Facebook er for grove, men vi når stadig flere og flere også via Facebook, så hvis man benytter det taktisk, så er det bestemt også stadig et våben, som “herskerne” ikke bryder sig om. Det kan vi også se på, hvor travlt de har med at pudse loge-troldene på folk, så snart der er populære, faktuelle opslag, der beretter den reelle sandhed. Deler man… Read more »