Boykot Matas, din lokale fascist

Jeg har igen i dag haft problemer med at handle hos min lokale Matas uden mundbind. Det drejer sig om Matas ved Trianglen på Østerbrogade 72 på Østerbro i København.

Jeg blev simpelthen smidt ud med det samme, da jeg gik ind i butikken. Jeg har tidligere haft problemer med chikane fra en ansat og fra en sikkerhedsvagt. Jeg synes, at det er voldsomt, at Matas ansætter en sikkerhedsvagt for at sikre, at deres kunder overholder regeringens usunde regler.

Disse erfaringer gør får mig til at anbefale alle frihedskæmpere at boykotte Matas over alt – både nu under krigen og bagefter, når vi forhåbentlig har vundet. Apoteker, helsekostbutikker og supermarkeder er glimrende alternativer til den lokale fascist.

4.5 13 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
kurtcvisual
kurtcvisual
fredag, 22 januar 2021, 17:11 17:11

Det må absolut være et storbyfænomen, der er ingen problemer med nul mundbind i Matas, Odense!