Vigtig information om demoen i aften!

Jeg har lige talt med en af arrangørerne bag Men In Black-demonstrationen i aften. Han understreger, at demoen bliver fredelig, og at de har en god dialog med politiet. Han siger også, at de forventer mange deltagere, så kom i god tid, hvis du vil være med. Alle er velkommen. Det starter kl. 18:00, og … Læs videre Vigtig information om demoen i aften!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
lørdag, 23 januar 2021, 16:05 16:05

Demonstrationen i lørdags (d. 16. januar) var også fredelig, og alligevel mødte de kampklædte “betjente” op i stor flok ved Amalienborg. “Politiet” ønsker ikke fredelige demonstrationer mod corona-bedraget. De ønsker at udstille alle demonstranter og utilfredse som voldelige, rabiate.

Det er desværre tingenes tilstand. Så vær meget påpasselig i aften.

Mon ikke det ender som i Hong Kong inden alt for længe. Vi mangler dog selvfølgelig ungdommen herhjemme til rigtigt at gøre en forskel.