Vigtig information om demoen i aften!

Jeg har lige talt med en af arrangørerne bag Men In Black-demonstrationen i aften.

Han understreger, at demoen bliver fredelig, og at de har en god dialog med politiet.

Han siger også, at de forventer mange deltagere, så kom i god tid, hvis du vil være med. Alle er velkommen. Det starter kl. 18:00, og det foregår på Julius Thomsens Plads ved Forum på Frederiksberg.

Hvis du har tænkt dig at misbruge den gode sag til at skjule dig i mængden for at lave ballade og ødelægge det for os andre, så bliv væk!

Jeg vil selv være der som journalist og øjenvidne i aften. Hvis nogen opfører sig ulovligt – også hvis det er nogen fra politiet – så kan jeg love, at de vil få den offentlige omtale, som deres adfærd gør dem fortjent til. Jeg vil også holde øje med politi forklædt som civile uromagere, ligesom jeg vil holde øje med civile uromagere forklædt som politisk vågne demonstranter.

Lad os vise dem, hvor fredelige og ikke-voldelige vi kan være! 🙂

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
lørdag, 23 januar 2021, 16:05 16:05

Demonstrationen i lørdags (d. 16. januar) var også fredelig, og alligevel mødte de kampklædte “betjente” op i stor flok ved Amalienborg. “Politiet” ønsker ikke fredelige demonstrationer mod corona-bedraget. De ønsker at udstille alle demonstranter og utilfredse som voldelige, rabiate.

Det er desværre tingenes tilstand. Så vær meget påpasselig i aften.

Mon ikke det ender som i Hong Kong inden alt for længe. Vi mangler dog selvfølgelig ungdommen herhjemme til rigtigt at gøre en forskel.