Afbrænding af Mette Frederiksen-dukke ligner falsk flag-propaganda

Jeg var der, da det skete. Jeg stod højst 10 meter væk fra den lygtepæl ved Forum på Frederiksberg, hvor der i går aftes pludselig blev sat ild til en Mette Frederiksen-dukke med et tilhørende skilt med denne tekst: “Vores FÆLLES indsats er helt afgørende.vi MÅ og SKAL bekæmpe VIRUSSENVi får brug for SAMFUNDSSINDHUN MÅ … Læs videre Afbrænding af Mette Frederiksen-dukke ligner falsk flag-propaganda
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 24 januar 2021, 11:53 11:53

Ser problemerne ikke umiddelbart ud til at stamme fra udelukkende maske- og elefanthue-klædte eller hur ?

Ole Lochmann
mandag, 25 januar 2021, 19:31 19:31
Reply to  clwnthr.

Jeg har fået at vide på FB siden Frihed, at dukken hang på lygtedpælen kl 17.30 da demonstrationen startede kl 18. Nogen der så hvem det antændte den, eller har video af det? Kunne være interessant at grave lidt dybere ned i det. Hvis det er falsk terror, så finder vi ud af det.

Ole Lochmann
søndag, 24 januar 2021, 20:15 20:15

Jeg tænker også om nogen så demonstranter gå med en sådan kukke under demonstrationen? Det ville jo være oplagt at have den med! Eller var den nogen som “pludselig” dukkede op? Altså havde siddet derhjemme indtil de tænkte så nu tager vi til byen og brænder dukken af…??!?! Min første indskydelse var også falsk terror, som vi jo har set massevis af gange de senere år. Nå ja, hvad med Krudttønden… hvem var der forresten der var justitsminister på det tidspunkt??

Ole Lochmann
søndag, 24 januar 2021, 20:16 20:16