Dukkesagen: Hvem er bagmanden?

Propagandasagen med afbrændingen af Mette-dukken kører nu på fuld skrue. TV2/Lorry fortæller i dag, at politiet har anholdt tre mistænkte mænd, og at en fjerde – bagmanden – er på fri fod. De mistænkte er sigtet efter straffelovens § 113 om angreb på regeringen. Den har en strafferamme på 16 års fængsel. De tre mænd … Læs videre Dukkesagen: Hvem er bagmanden?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 24 januar 2021, 21:05 21:05

Tak, Per. § 113 omhandler ikke enkeltpersoner, men ordet ‘Folketinget’. Dette har íntet med folketinget som helhed at gøre, men omhandler trusler mod en enkeltperson, som er folketingsmedlem. Stk. 2 omhandler dog ‘ministrene’ og ‘den, der med hjemmel i forfatningen fører regeringen’. Men denne paragraf omhandler udelukkende ‘den, der på tilsvarende måde angriber eller øver tvang mod’, og dette har intet med ‘angreb’ eller ‘tvang’ at gøre. Derudover er grundlovens § 32, stk. 7 væsentligt ift. ‘den, der med hjemmel i forfatningen fører regeringen’, da det følger af denne paragraf, at: “§ 32. Stk. 1. Folketingets medlemmer vælges for fire… Read more »

clwnthr.
mandag, 25 januar 2021, 15:21 15:21
Reply to  clwnthr.

I øvrigt er dét her grunden til ‘efter mørkets frembrud’ og ‘sort tøj’: ” § 80. Ved opløb må den væbnede magt, når den ikke angribes, kun skride ind, efter at mængden tre gange i kongens og lovens navn forgæves er opfordret til at skilles.” Som vi så for år tilbage, så henholdt “politiet” sig netop tidligere til denne paragraf og anråbte forsamlinger tre gange ‘i kongens og lovens navn’ med opfordring om at skilles. Det er nétop for at undgå dette, at “politiet” nu selv sætter urolighederne igang via egne civile “betjente”, som ‘angriber’ “politiet” selv, så “politiet” derefter ubemærket… Read more »