Dukkesagen: Pilen peger på civilagent med kontakt til politiet

Et troværdigt og opmærksomt øjenvidne har fortalt, at Mette Frederiksen-dukken var hængt op, da demonstrationen vendte tilbage til pladsen foran Forum i lørdags. Dukken hang der ikke, da marchen startede.

Det betyder, at det ikke kan være deltagere fra marchen, der har hængt dukken med det tåbelige skilt op. De har ikke haft mulighed for det.

Det tyder også på, at det må være nogen med kendskab til politiets plan om at forkorte demonstrationen og lede den tilbage til pladsen foran Forum. Alle, jeg talte med, havde inden demonstrationen en forventning om, at marchen skulle gå til Rådhuspladsen. Men politiet havde afspærret muligheden for det med talrige kampvogne ved Søerne. Det betød, at vandreturen blev forholdsvis kort, og vi endte tilbage, hvor vi startede – men nu med en Mette F-dukke hængende i lygtepælen og en masse uforløste, sensationshungrende pressefotografer.

Det er bl.a. derfor en rimelig hypotese, at bagmanden bag dukkeafbrændingen er en civilagent med kontakter til politiet. Denne hypotese vil politiet næppe forfølge, hvilket understreger betydningen af etableringen af en ny, privat, folkedrevet efterforskningsenhed med fokus på kriminalitet mod folkefriheden, som også kan efterforske de sager, hvor ledende personer fra politiet og deres civile agenter er mistænkte som gerningspersoner i organiseret kriminalitet mod folket.

Og hvis dette var en radiokanal, så ville dette være en oplagt sang nu:

4.2 10 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
Marianne Thornberg
mandag, 25 januar 2021, 5:46 05:46

Super musik