Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

En ægte frihedskæmper ville ikke gå i retten iført mundbind

Ekstra Bladet rapporterer fra retslokalet på Frederiksberg, hvor en 32-årig mand i dag kræves fængslet af politiet for afbrænding af Mette Frederiksen-dukken i lørdags. Det fremgår af Ekstra Bladets beskrivelse, at den 32-årige er iført et blåt mundbind. Det kan således udelukkes, at han er en ægte frihedskæmper. Han er formentlig en simpel bandit, der […]

Ekstra Bladet rapporterer fra retslokalet på Frederiksberg, hvor en 32-årig mand i dag kræves fængslet af politiet for afbrænding af Mette Frederiksen-dukken i lørdags. Det fremgår af Ekstra Bladets beskrivelse, at den 32-årige er iført et blåt mundbind. Det kan således udelukkes, at han er en ægte frihedskæmper. Han er formentlig en simpel bandit, der […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x