En ægte frihedskæmper ville ikke gå i retten iført mundbind

Ekstra Bladet rapporterer fra retslokalet på Frederiksberg, hvor en 32-årig mand i dag kræves fængslet af politiet for afbrænding af Mette Frederiksen-dukken i lørdags.

Det fremgår af Ekstra Bladets beskrivelse, at den 32-årige er iført et blåt mundbind. Det kan således udelukkes, at han er en ægte frihedskæmper. Han er formentlig en simpel bandit, der muligvis er blevet lokket af en civilagent til opgaven.

En ægte frihedskæmper ville aldrig nedværdige sig til at bære mundbind – symbolet på mundkurv, undertrykkelse og slaveri – i retten. En ægte frihedskæmper ville få angstanfald af mundbind med kvælningsfornemmelser og vejrtrækningsbesvær til følge, så han ville derfor være fritaget for kravet om mundbind.

4.6 18 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments