Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Bedragerisk, fascistisk coronapolitik fører til selvmord blandt børn

Flere psykologer advarer om, at coronakrisen øger risikoen for mentale lidelser både nu og i mange år frem. Berlingske beretter fra USA om en stigning i selvmord blandt børn og unge som følge af skolelukninger og andre coronapolitikker, der skaber frygt for og afstand mellem mennesker. Angst og depression er den naturlige reaktion på blind […]

Flere psykologer advarer om, at coronakrisen øger risikoen for mentale lidelser både nu og i mange år frem. Berlingske beretter fra USA om en stigning i selvmord blandt børn og unge som følge af skolelukninger og andre coronapolitikker, der skaber frygt for og afstand mellem mennesker. Angst og depression er den naturlige reaktion på blind […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x