Restauranter i Italien åbner på trods af forbud

Jeg modtager flere meldinger fra Italien om, at mange restauranter har åbnet igen på trods af myndighedernes forbud. Restauranterne opfordrer angiveligt til at gæsterne tager maskerne af, da de er usunde at have på. Og når politiet kommer på besøg, så bliver de buh’et ud af gæsterne, der sidder tæt samlet og nyder maden ligesom … Læs videre Restauranter i Italien åbner på trods af forbud
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
PeterT
tirsdag, 26 januar 2021, 19:55 19:55

Englands restauranter åbner også den 30 Januar. Så mangler det Danmarks restauratør. THE GREAT REOPENING TO FIGHT THE GREAT RESET – UK business owners will open up January 30th in direct defiance against the tyrannical lockdowns and restrictions. The UK is going to copy the Italians strategy where 50,000 businesses opened up without government approval. The Italians showed us the way, now the movement is spreading. UK shops, pubs, bars & restaurants – The Great Reopening – Stand up for your rIghts! Opening on 30.1.2021 https://www.youtube.com/watch?v=G7Wq8O735bo In a mass civil disobedience campaign Italian restaurant owners who are sick of lockdown… Read more »