Restauranter i Italien åbner på trods af forbud

Jeg modtager flere meldinger fra Italien om, at mange restauranter har åbnet igen på trods af myndighedernes forbud.

Restauranterne opfordrer angiveligt til at gæsterne tager maskerne af, da de er usunde at have på. Og når politiet kommer på besøg, så bliver de buh’et ud af gæsterne, der sidder tæt samlet og nyder maden ligesom i de gode gamle dage.

Hvor er de politisk bevidste, modige restauratører der tør gøre det samme i Danmark? Hvis restaurantgenåbning foregår som del af meningsdannende arrangementer, så kan man spille Grundlovskortet, der slår Coronakortet i det fascistiske kortspil om magten. Det betyder ikke, at man slipper for bøvl med det fascistiske politi, men man kan håbe på retfærdighed i retten, så man slipper for at skulle betale eventuelle bøder.

4.7 18 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments