The Corona War: Using the System against the System

We can and should be better at fighting the enemy with the system that they think they control. The enemy of the people in the current corona war is placed in central command of the societal system. This does however not place them above the law or above the economic realities. The enemy tries to … Læs videre The Corona War: Using the System against the System
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]