Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

De Lange Knives Nat er begyndt

De Lange Knives Nat er betegnelsen for den udrensning af politiske modstandere, der fandt sted i Nazityskland mellem den 30. juni og 2. juli 1934. Hitler og hans kumpaner myrdede simpelthen en lang række politiske modstandere på én gang. Den samme proces er startet nu i den opdaterede Fascisme 2.0-udgave. Det er ikke Nazityskland, men […]

De Lange Knives Nat er betegnelsen for den udrensning af politiske modstandere, der fandt sted i Nazityskland mellem den 30. juni og 2. juli 1934. Hitler og hans kumpaner myrdede simpelthen en lang række politiske modstandere på én gang. Den samme proces er startet nu i den opdaterede Fascisme 2.0-udgave. Det er ikke Nazityskland, men […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x