De Lange Knives Nat er begyndt

De Lange Knives Nat er betegnelsen for den udrensning af politiske modstandere, der fandt sted i Nazityskland mellem den 30. juni og 2. juli 1934. Hitler og hans kumpaner myrdede simpelthen en lang række politiske modstandere på én gang.

Den samme proces er startet nu i den opdaterede Fascisme 2.0-udgave. Det er ikke Nazityskland, men Coronaverden. Folk bliver ikke slået fysisk ihjel. Det bliver slået virtuelt ihjel på de sociale medier. Her i Danmark foregår massemordet især på Facebook, hvor flere politisk vågne melder om, at de i går helt uprovokeret har fået slettet deres profiler.

Jeg forventer også at blive slettet permanent på Facebook. Du kan så i stedet følge mig på nyhedsmail, Telegram og MeWe. Hvis vi har kommunikeret via Messenger/Facebook uden at udveksle hverken e-mail eller telefonnummer, så vil jeg anbefale dig, at du sender mig en mail (mail@perbraendgaard.dk) med dine kontaktoplysninger til tiden efter Facebook.

Husk: Det er bare krig. 🙂

4.6 14 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments