Kategorier
Den Komiske Blog Mere humor

Søren Super Sund besvarer spørgsmål om coronatest og -statistik

Min komiske fætter Søren Super Sund besvarer i denne video disse 10 spørgsmål om corona: Hvorfor kan folk uden lægeuddannelse stille covid-19-diagnosen?Hvorfor hører vi ikke, hvor mange af de positive der er syge?Hvorfor føres der ikke statistik med dødsfald som følge af vaccinen?Hvorfor bliver PCR-testen ændret nu?Hvorfor skifter flere til antistoftesten?Hvorfor bliver man ikke fri […]

Min komiske fætter Søren Super Sund besvarer i denne video disse 10 spørgsmål om corona: Hvorfor kan folk uden lægeuddannelse stille covid-19-diagnosen?Hvorfor hører vi ikke, hvor mange af de positive der er syge?Hvorfor føres der ikke statistik med dødsfald som følge af vaccinen?Hvorfor bliver PCR-testen ændret nu?Hvorfor skifter flere til antistoftesten?Hvorfor bliver man ikke fri […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x