Statens Serum Institut: covid-test tester ikke for covid

Jeg har i dag ringer til pressetelefonen hos Statens Serum Institut for at få svar på nogle spørgsmål, som jeg er stødt på fra konspirationstosser.

Den venlige pressetalsmand fortalte mig, covid-testcentrene slet ikke tester for covid, da det jo kræver en lægevurdering. Man kan derfor ånde lettet op, selvom man får et positivt svar på en coronatest, da det ikke behøver betyde, at man har covid-19.

Det betyder altså, at det er op til landets læger at stille covid-19-diagnoser og ikke op til de mange testcentre, der ellers skilter med COVID-19 TEST, som jo så må betegnes som falsk markedsføring og kvaksalveri.

På den anden side sagde han også, at man kan have covid stort set uden symptomer. Mange af dem, der bliver alvorligt syge af covid, er ældre, syge mennesker på plejehjem, så det kan diskuteres, om de lider af covid, alderdom, anden sygdom eller det hele på en gang. Han fortalte også, at det nu er ved at blive undersøgt, hvorvidt dødsfald blandt ældre, der er blevet vaccineret, kan skyldes den belastning af kroppen, som en covid-vaccine er.

Vi har altså at gøre med både en ny virus og en ny vaccine, som nærmest udelukkende kan være farlig for mennesker, der i forvejen er gamle og syge. Det kan derfor undre, at man på både dansk og globalt plan ikke har valgt en fokuseret indsats, der beskytter de sårbare på anden vis end via risikabel vaccination, og som samtidig lader resten af befolkningen leve frit uden restriktioner. Især når restriktionerne i sig selv kan øge sygeligheden og dødeligheden i befolkningen.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
onsdag, 27 januar 2021, 15:59 15:59

Deres såkaldte ‘undersøgelse’ vil dog frifrinde dem selv og deres ‘vaccine’. Ellers risikerer de jo enorme erstatningssager (om ikke andet, så for bedrageri, hvilket selv ikke vaccine-industrien kan undsige sig).

hundepigen
onsdag, 27 januar 2021, 16:35 16:35

Det virker da underligt set ud fra at “har man symtomer” må man ik komme hos lægen … Så hvis en positiv “alt rellativt” ik ka blive tilset af lægen og det er en læge der skal fastslå om man har eller ik har covid … Og den så heller ik tester for det hva er så meningen med den test ????

IngeLarsen
torsdag, 28 januar 2021, 6:45 06:45

Kære Per,
Ligger du inde med en lydoptagelse af den samtale?