Guide: Selvforsvar for fredelige frihedskæmpere

Vi lever i et samfund, hvor politiet har voldsmonopolet, hvor politiet og anklagemyndigheden bliver misbrugt til at jage systemkritikere, og hvor straffeloven gør det strafbart at slå igen, når man bliver overfaldet. Det giver nogle særlige udfordringer for frihedskæmpere, der ønsker at forsvare sig selv mod overfald ikke kun fra politiet men fra alle mulige.

Vold er yderst sjældent en god løsning på noget som helst. Det er min opfattelse, at fysisk vold kun bør benyttes i yderste nødstilfælde som nødværge i situationer, hvor man selv eller andre uskyldige bliver udsat for uretfærdigt overgreb.

Danmark er hastigt på vej mod borgerkrig, så det giver desværre god mening for folket at forberede sig mod angreb fra både politiet og militæret. Da vi, folket, er ubevæbnede, så består vores eneste mulighed for at vinde den konfrontation i vores antal. Vi skal være mange!

Derudover, mener jeg, at vi fortsat skal være ikke-voldelige, også når fjenden kommer med knipler, pistoler og geværer for at sætte os i deres sindssyge coronafængsler. Vi skal stå sammen – tæt sammen – men vi skal nægte at reagere med vold på vold, da det netop er det, som fjenden ønsker. Hvis vi skal vinde den voldelige borgerkrig, så er vi nødt til både at oplyse både folket og en betydelig del af de våbenbærende kvinder og mænd i politiet, militæret og efterretningstjenesterne.

10 gode råd om selvforsvar for aktivister

Baseret på mine egne erfaringer med at blive overfaldet så vil jeg derudover anbefale disse selvforsvars-taktikker:

  1. Hvis du bliver overfaldet, så undvig uden at slå igen – vær som luften, ikke som ilden.
  2. Øv dig sammen med dine venner i at undvige alle former for angreb ved at bruge hele kroppen og i at afstå fra fristelsen til at slå igen men i stedet bare blive ved og ved med at undvige, så fjenden falder alene som følge af sin egen aggressive energi – det er tilmed god motion for kondition.
  3. Overvej om det i nogle situationer kan være en fordel at lade dig overfalde uden at undvige, så din vidneforklaring om overfaldet efterfølgende kan bruges konstruktivt i kommunikationskrigen.
  4. Lad være med at bære våben eller genstande, som du selv opfatter som våben (det kan være en hvilken som helst genstand, som ikke er en integreret del af din krop), da våbenloven i Danmark er ekstremt begrænsende, så det vil de prøve at knalde dig på.
  5. Øv dig i at lytte til din intuition og lad den hjælpe dig til simpelthen ikke at være der, hvor folk bliver overfaldet.
  6. Når politiet overfalder dig eller andre uskyldige, så er det rimeligt at kalde dem, hvad de er, nemlig fascister der overtræder Grundloven og som kan forvente at blive straffet herfor, når Danmark har fået en ny regering, der tjener folket i stedet for eliten, ligesom det er rimeligt at fortælle de voldelige betjente, at de burde skamme sig, hvilket de burde, da de er blevet forført af Mørket – men lad være med at bruge nogen som helst form for fysisk vold mod politiets vold mod dig – nyd i stedet rollen som martyr for frihedssagen fuldt ud!
  7. Hvis din konfrontationssøgende, højtråbende, sortklædte, maskecamouflerede deltagelse i demonstrationer m.v. ikke er motiveret af Frihed & Lys, så bliv hjemme og tæsk løs på en pude i stedet for at belaste os andre med dine voldelige tendenser!
  8. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så tilbyd dem et kram – kun kærlighed, den betingelsesløse næstekærlighed, kan tænde Lyset i fjendens formørkede sind.
  9. Hvis du er blevet overfaldet eller på anden vis mishandlet af politiet, så sørg for at dokumentere det, anmelde det til Den Uafhængige Politiklagemyndighed og offentliggøre din vidneforklaring.
  10. Lad Jesus, Buddha og Gandhi være dine rollemodeller i kampen for frihed, sandhed og retfærdighed!

Må Lyset beskytte dig og alle, du holder af.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments