Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Nu er det dokumenteret: Mette F. vildledte alle

Mette Frederiksen har gang på gang sagt, at det var en ‘bred myndighedsgruppe’, der anbefalede en nedlukning af Danmark den 11. marts 2020. Men planerne om nedlukning kan udelukkende være udtænkt i Statsministeriet. Det er konklusionen i en 595 siders lang rapport om regeringens håndtering af coronavirus, som fredag blev præsenteret i Folketinget, forklarer B.T. […]

Mette Frederiksen har gang på gang sagt, at det var en ‘bred myndighedsgruppe’, der anbefalede en nedlukning af Danmark den 11. marts 2020. Men planerne om nedlukning kan udelukkende være udtænkt i Statsministeriet. Det er konklusionen i en 595 siders lang rapport om regeringens håndtering af coronavirus, som fredag blev præsenteret i Folketinget, forklarer B.T. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x