Byretten: Der skal foretages ‘syn og skøn’ i sagen mod Mette F.

Møderne i Københavns Byret i OOC’s igangværende retssag mod Mette Frederiksen om brud på Grundloven fremgår ikke af de offentlige retslister, da der er tale om telefoniske retsmøder, og da det næppe er en sag, som systemet ønsker offentlig bevågenhed på.

Søren Ventegodt fra Organisationen til Oplysning om Corona har i dag oplyst til PerBraendgaard.dk, at der foreløbigt har været afholdt to telefoniske retsmøder i sagen henholdsvis den 15. og den 29. januar 2021.

Byrettens foreløbige dom faldt den 29. januar og var, at der er grundlag for at foretage såkaldt ‘syn og skøn‘ i sagen. Det betyder, at retssystemet i Danmark nu skal tage stilling til, om Mette Frederiksen har foretaget grundlovsbrud i coronasagen samt hendes straf, hvis retten finder hende skyldig. Den videre proces følger Retsplejelovens kapitel 19.

Anlæggelse af civile retssager er den oplagte mulighed for retfærdighed i denne fascistiske tid, hvor politiet og anklagemyndigheden tilsyneladende arbejder ensidigt for at beskytte eliten mod folket og forfølge toneangivende frihedskæmpere blandt folket med politisk motiverede anklager.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
lørdag, 30 januar 2021, 21:07 21:07

Tak for opdatéringen, Per.