Karaktermord i Københavns Byret

Stor retssag mod Mette Frederiksen er nu startet i Københavns Byret

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har i går startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret.

OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu.

Ved det første retsmøde i 4 sammenlagte grundlovssager blev i går den 29. januar 2021 kl. 13.15 fremlagt en 120 siders rapport om corona-pandemien udarbejdet af den tyske immunolog professor Dr. Med. Sucharit Bhakdi og læge Søren Ventegodt. Rapportens konklusion er, at der i virkeligheden slet ikke er nogen corona-pandemi, fordi den PCR-test, der har dokumenteret pandemiens eksistens gennem påvisning af virusset SARS-CoV-2, viser forkert. PCR-testen viser, at 0,5-5% (afhængigt af den kemiske sammensætning) af alle der testes, tester positivt for COVID-19, men forskning har vist, at næsten alle disse positive tests er falsk positive (ved 35 cykler 97%, ved 38 cykler som anvendes i Danmark er ca. 99% falsk positive), forklarer OOC i en pressemeddelelse.

Lignende søgsmål med påstanden om, at PCR-testen er ugyldig, er allerede vundet i Portugal og Holland, fortæller Søren Ventegodt & OOC i pressemeddelelsen. Den 21. januar 2021 har WHO selv erkendt at deres anbefalinger har været forkerte, og at PCR-testen ikke er gyldig, sådan som den anvendes i dag i Danmark. Vinder OOC retssagen mod statsministeren, falder hele corona-pandemien til jorden som videnskabeligt udokumenteret. Dermed er lockdowns, forsamlingsforbud, maskepåbud, osv. uberettigede og dermed grundlovsstridige og altså ulovlige, og dette er kernen i de 4 anlagte sager. På samme måde som pandemien ikke eksisterer, er corona-vaccinerne (herunder de mRNA-vacciner som anvendes i Danmark) heller ikke videnskabeligt dokumenterede, og de kan derfor ikke anvendes lovligt i Danmark ifølge OOC.

Det er professor Sucharit Bhakdi og Søren Ventegodts holdning, at Drostens gruppe, der har udviklet PCR testen for COVID-19 med økonomisk støtte bl.a. af Bill Gates, har vidst, at PCR-testen for COVID-19 var videnskabeligt uredelig. I Tyskland verserer der nu en sag anlagt af advokat Fuellmich mod Drosten netop med denne påstand. Eftersom PCR-testen blev anbefalet af WHO, allerede før den var publiceret, mener Bhakdi og Ventegodt også, at WHO er med i bedraget af verden. WHO er ligeledes medfinansieret af Bill Gates, der har doneret en milliard dollars til WHO.

Bhakdi og Ventegodt peger på, at WHO tidligere har vist sig at være korrupt og styret af medicinalindustrien, hvorfor der muligvis også er en stor medicinalindustri bag WHO’s misinformation af verden. I rapporten mistænkes medicinalindustrien for at medvirke i bedraget for at fremme deres salg af tests, vacciner og medicinsk udstyr.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation for at kunne være formand for OOC. Han repræsenterer selv OOC i retten. Du kan finde mere information om bl.a. stævningerne på www.ooc.one.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
lørdag, 30 januar 2021, 14:53 14:53

OOC og Søren Ventegodt gør det fremragende.

collin82
lørdag, 30 januar 2021, 16:02 16:02

Per kan du komme med noget dokumentation på at den retssag er startet igår ? Der står intet om det inde i rettens kalender desværre ?

cammi85
søndag, 28 marts 2021, 22:25 22:25

Har du hørt Om kvinden Ilana Rashel Daniel. https://youtu.be/WMsn0bj_P6o hun fortjener at blive hørt.
Hvad mon Mette i virkeligheden lavede på hendes besøg i Israel?