Karaktermord i Københavns Byret

Stor retssag mod Mette Frederiksen er nu startet i Københavns Byret

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har i går startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret. OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu. Ved det første retsmøde i 4 sammenlagte grundlovssager blev i går den 29. … Læs videre Stor retssag mod Mette Frederiksen er nu startet i Københavns Byret
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
lørdag, 30 januar 2021, 14:53 14:53

OOC og Søren Ventegodt gør det fremragende.

collin82
lørdag, 30 januar 2021, 16:02 16:02

Per kan du komme med noget dokumentation på at den retssag er startet igår ? Der står intet om det inde i rettens kalender desværre ?

cammi85
søndag, 28 marts 2021, 22:25 22:25

Har du hørt Om kvinden Ilana Rashel Daniel. https://youtu.be/WMsn0bj_P6o hun fortjener at blive hørt.
Hvad mon Mette i virkeligheden lavede på hendes besøg i Israel?