Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Stor retssag mod Mette Frederiksen er nu startet i Københavns Byret

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har i går startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret. OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu. Ved det første retsmøde i 4 sammenlagte grundlovssager blev i går den 29. […]

OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har i går startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret. OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu. Ved det første retsmøde i 4 sammenlagte grundlovssager blev i går den 29. […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x