44-årig kvinde overfaldet af politiet

En 44-årig kvinde fra København blev den 26. januar 2021 overfaldet i sit eget hjem af politiet. De bankede på døren kl. 21:30, mens kvinden sad ved sin computer og arbejdede som administrator på facebookgruppen ’Støt op om de åbne butikker’. Hun åbnede døren, da hun troede, at den voldsomme banken på skyldtes, at der … Læs videre 44-årig kvinde overfaldet af politiet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mette
onsdag, 3 februar 2021, 16:25 16:25

Per det er simpelthen ikke okay, at bruge det billede. Og det er ikke okay, at forherlige en situation, hvor den beskrevne kvinde, har været skyld i vældig voldsomme trusler mod et andet menneske. Den kvinde du her beskriver, har lagt noget op til offentlig beskuelse, der har resulteret i at et andet menneske er skadet, ydermere skal det påpeges at de oplysninger der ganske ulovligt er viderebragt, af din omtalte kvinde, er fortrolige og kun burde være i politiets arkiv. At politiet vælger, at medtage din slet ikke så uskyldige kvindes ejendele, sker kun ved at de helt lovligt… Read more »

Katrine
onsdag, 3 marts 2021, 17:17 17:17
Reply to  mette

“Mette” eller hvad du nu end hedder.. Hvor skulle du skamme dig langt ind i din sjæl. Du kender mig ikke og kender ikke hele historien bag. Jeg håber at Gud må straffe dig, som kun han kan. Du beskytter en der har stukket og angivet nogen fra vores gruppe. Finder jeg ud af hvem du er, så er du fortid i vores gruppe…! Jeg har gemt screenshot af dine postulater, da det er de rene injurier du beskylder mig for. Jeg kan anmelde dig for disse injurier til politiet…! Politiet havde INGEN kendelse med sig. Du udtaler dig om… Read more »

Palebion
fredag, 5 marts 2021, 12:16 12:16

Jeg synes at det er forunderligt, at Dr. Søren Ventegodt – i den grad har fejlfortolket og misforstået – Brændgaards ideologi og hele hans virkemåde i frihedskampen. Det var næsten komisk! Ventegodt var overbevist om at Brændgaards frihedskamp var drevet af vrede, vold og ondskab. Det forstår jeg ganske simpelthen ikke, at man kan udlede, hvis man følger denne blog og andre af Brændgaards gøremål. Brændgaard er da i den grad drevet af kærlighed som både våben og endegyldige mål. Drevet af lyset og det positive. Det synes jeg brænder helt klart igennem. Ja vi kan nok ikke elske Zionisterne… Read more »