44-årig kvinde overfaldet af politiet

En 44-årig kvinde fra København blev den 26. januar 2021 overfaldet i sit eget hjem af politiet.

De bankede på døren kl. 21:30, mens kvinden sad ved sin computer og arbejdede som administrator på facebookgruppen ’Støt op om de åbne butikker’. Hun åbnede døren, da hun troede, at den voldsomme banken på skyldtes, at der var brand i ejendommen, men i stedet trængte tre betjente ind i hendes hjem – uden dommerkendelse. De vred armen om på den 44-årige kvinde og udsatte hende desuden for verbal, psykisk vold, har hun forklaret til PerBraendgaard.dk.

Den 44-årige kvinde (K) har desuden fortalt, hvordan hun blev meget bange, da hun troede, at det var Styrelsen for Patientsikkerhed, der nu kom for at tvinge coronavaccinen i hende mod hendes vilje. Det var især den ene af betjentene, der ifølge K var ’mega voldelig’, men de to andre betjente lod ham gøre det. Det fysiske overgreb bestod i, at Ks arm blev bøjet og mast på en meget smertefuld måde. Det psykiske overgreb bestod bl.a. i, den voldelige betjent fortalte K, at hun var ingenting værd, og at hun var det laveste af alting. Betjentene gik rundt og talte hånende om hendes bolig og ting. Betjentene væltede bordet, hvor K’s computer stod på, de gennemrodede hendes ting og tog billeder. K undrer sig også over, hvilken relevans for deres politiforretning, det kan have haft, at de stod og glanede i hendes køleskab. Politiet var i lejligheden i 30-60 min., hvorefter de forlod lejligheden med Ks PC, to telefoner og en tablet under armene.

K har fortalt grædende til PerBraendgaard.dk, at oplevelsen har været så chokerende, at hun nu overvejer at flytte ud i en skov for at komme væk fra fascismen. Hun plejer ellers at være solidt groundet, forklarer hun. Når hun nu hører folk i opgangen farer hun sammen i panik.

Grunden til, at politiet kom på besøg var, at K havde postet et opslag i den omtalte facebookgruppe. Opslaget var information, som K havde modtaget fra et meget insisterende medlem af gruppen. Det insisterende medlem var ansat i politiet, men ifølge hendes facebookprofil var hun også en ivrig støtter af frihedsbevægelsen. Det politiansatte gruppemedlem havde sendt et billede af noget af en e-mail til politiet, hvor en person angiver en butik for at holde åbent på trods af lockdown med henvisning til facebookgruppen. Det har fået politiet til at sigte K efter straffelovens § 264d. K indrømmer, at hun har delt indholdet, at det var dumt, og at det skyldtes, at hun var distræt. K havde forsøgt at sløre navne m.v., men desværre uden briller på.

K havde forinden – den 9., 16. og 23. januar – søgt om aktindsigt hos politiet om bl.a. den livløse mand, der ses i en cirkulerende video fra den voldsomme Men In Black-demonstration i København. I aktindsigten har K spurgt til, om det var Dronning Margrethe, Thorkild Fogde, Mette Frederiksen eller Magnus Heunicke, der havde givet ordren? Og hvis ikke en af de fire, hvem havde så ansvaret for politiets voldelige fremfærd og anvendelse af provokatører? K, der er sygeplejerske af uddannelse, mistænker den livløse mand i videoen for at være afgået ved døden som følge af knippelslag fra politiet uden at have modtaget efterfølgende lægehjælp. K forklarer, at hendes vurdering er baseret på, hvor længe manden i videoen har ligget underafkølet på den kolde vej, samt fra et øjenvidne der fortæller, at manden ikke tilses af nogen læge fra kl. 21 til kl. 00:30 og formentlig først er fundet næste dag, hvor de har konstateret, at manden er død.

K har været aktiv og lovlig klinke-klonke-demonstrant foran Christiansborg, hvor hun også tidligere er blevet anholdt af politiet (fordi hun ikke sagde sit navn og cpr-nr hurtigt nok) på en voldelig måde, da de opfattede hendes medbragte legetøjsmikrofon som et farligt slagvåben. Også dengang fik hun armen brækket om med store og vedvarende smerter til følge. Hun fik desuden håndjern på rigtig stramt og blev ført ind i en politibil, hvor tre betjente spurgte hånende, om hun var psykisk syg, om hun havde brug for psykofarmaka, og om de skulle få hende indlagt på en psykiatrisk afdeling. Politiet mente, at K var psykisk syg, da hun troede på Gud, da politibetjente mente, at Thor var den største. De hånede, spottede og grinte af K, mens de kørte rundt i politibilen med hende i 15-20 minutter med høj heavy metal-musik i højttalerne, før de efterlod hende et sted tæt ved Halmtorvet. Oven i denne chikane og mishandling modtog K lidt over en måned senere tilmed et bødeforlæg på 2.500 kr.

Sådan kan det desværre gå, når man efterforsker politiets kriminelle adfærd i det fascistiske land, som Danmark har udviklet sig til under dække af coronaen.

Hvis du også er blevet overfaldet af politiet, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få kastet spotlight på den virkelige epidemi i Danmark. Jeg vil følge sagen med den 44-årige kvinde, herunder resultatet af hendes aktindsigt så vi kan finde ud af, om politiet har dræbt en demonstrant.

3.6 61 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
mette
mette
onsdag, 3 februar 2021, 16:25 16:25

Per det er simpelthen ikke okay, at bruge det billede. Og det er ikke okay, at forherlige en situation, hvor den beskrevne kvinde, har været skyld i vældig voldsomme trusler mod et andet menneske. Den kvinde du her beskriver, har lagt noget op til offentlig beskuelse, der har resulteret i at et andet menneske er skadet, ydermere skal det påpeges at de oplysninger der ganske ulovligt er viderebragt, af din omtalte kvinde, er fortrolige og kun burde være i politiets arkiv. At politiet vælger, at medtage din slet ikke så uskyldige kvindes ejendele, sker kun ved at de helt lovligt… Read more »