Covid-19-diagnosen er både ugyldig og ulovlig

Anvendelsen af PCR-testen til diagnose af covid-19 kan bedst betegnes som kvaksalveri for at sælge fascistisk-kommunistisk politik til den sagesløse befolkning.

Det daglige bombardement med corona-smittetal er hovedsageligt baseret på en såkaldt PCR-test. Jeg har i flere artikler her på PerBraendgaard.dk beskrevet de store problemer med den test. Et af problemerne er, at man kan justere op og ned for antallet af falsk positive testresultater ved at skrue op og ned for antallet af cyklusser, som testen bliver kørt med. Ved at ændre instruktionen til testproceduren kan man dermed regulere, hvor stor andel af en given population, der bliver testet positive. Det kan f.eks. bruges, hvis man vil give indtryk af, at stigende vaccination medfører faldende smittetal i befolkningen.

I Danmark praktiserer både testcentrene og sundhedsmyndighederne, hvad der bedst kan beskrives som kvaksalveri, idet diagnosen covid-19 bliver stillet alene ud fra en positiv PCR-test, uden at patienten bliver tilset af en læge. Det svarer til, at man stiller diagnosen ‘blodprop i hjertet’ alene ud fra et for højt kolesteroltal. Det er medicinsk uredelighed, der bidrager til at underminere den evidensbaserede tilgang til medicin.

Jeg har nu hørt fra flere, at de har modtaget covid-19-diagnosen via e-boks, efter de har fået foretaget en PCR-test (den med vatpinden) af en ikke-læge. Det er i Danmark direkte ulovligt at foretage somatiske sygdomsdiagnoser, hvis man ikke er uddannet og autoriseret læge. Covid-19-diagnosen er derfor både ugyldig og ulovlig.

Det er karakteristisk for sygdom, at der forekommer reelle sygdomssymptomer. En positiv PCR-test er ikke et reelt sygdomssymptom. En positiv PCR-test kan muligvis betragtes som en risikofaktor for covid-19-sygdom. Det vil sige noget, der øger risikoen for covid-19-sygdommen, men som ikke er covid-19-sygdommen i sig selv.

Det næste problem ved den påståede covid-19-sygdom er, at der ikke er nogle klinisk definerende sygdomssymptomer. Det efterlader den positive PCR-test, som den eneste mulighed for at foretage differentialdiagnose, hvorved vi har et system uden en tredje faktor, der kan bekræfte forholdet mellem de to faktorer (PCR-test og covid-19), der bliver misbrugt sundhedspolitisk til at smadre landet. Heldigvis er der nu flere og flere læger i Danmark, der står frem og tager afstand fra dette misbrug af deres fag. De er sande folkehelte, der bør hyldes, da de løber en stor risiko for at blive straffet af den hånd, der fodrer dem – og som bedrager os alle i verdenshistoriens største sundhedsbedrag.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments