Covid-19-diagnosen er både ugyldig og ulovlig

Anvendelsen af PCR-testen til diagnose af covid-19 kan bedst betegnes som kvaksalveri for at sælge fascistisk-kommunistisk politik til den sagesløse befolkning. Det daglige bombardement med corona-smittetal er hovedsageligt baseret på en såkaldt PCR-test. Jeg har i flere artikler her på PerBraendgaard.dk beskrevet de store problemer med den test. Et af problemerne er, at man kan … Læs videre Covid-19-diagnosen er både ugyldig og ulovlig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.