Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Husk anal-skylning inden demonstration

I disse tider hvor politiet slår hårdt ned på fredelige demonstranter og aktivister, der protester mod coronabesættelsen, er det ekstra vigtigt at hjælpe politiet med deres vigtige arbejde. En ofte overset måde, hvorpå vi kan hjælpe politiet, er ved at foretage en anal-skylning, før vi tager afsted til en corona-demonstration, og før vi poster et […]

I disse tider hvor politiet slår hårdt ned på fredelige demonstranter og aktivister, der protester mod coronabesættelsen, er det ekstra vigtigt at hjælpe politiet med deres vigtige arbejde. En ofte overset måde, hvorpå vi kan hjælpe politiet, er ved at foretage en anal-skylning, før vi tager afsted til en corona-demonstration, og før vi poster et […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x