Husk anal-skylning inden demonstration

I disse tider hvor politiet slår hårdt ned på fredelige demonstranter og aktivister, der protester mod coronabesættelsen, er det ekstra vigtigt at hjælpe politiet med deres vigtige arbejde.

En ofte overset måde, hvorpå vi kan hjælpe politiet, er ved at foretage en anal-skylning, før vi tager afsted til en corona-demonstration, og før vi poster et kritisk, afslørende opslag om corona på Facebook.

Når vi bliver anholdt for at gøre brug af vores ytringsfrihed, så bliver vi nemlig ført på den lokale politistation, hvor vi bliver bedt om at tage al tøjet af og sætte os på hug, så politiet kan inspicere den anale kropsåbning for skjulte genstande. Hvis vi har foretaget anal-skylning på forhånd, så gør vi det lettere for politiet at tage røven på os. Hvis vi derimod gemmer farlig fæces i kroppen, så kan vi risikere en sigtelse for at beskylde politiet for at lave lortearbejde. Det kan vi ikke være bekendt, så vi skal behandle ordensmagten med den største respekt.

Hjemmesiden Lovebuddy.dk har testet en række forskellige hjælpemidler til anal-skylning hjemme. Testvinderen er et produkt ved navn Sinful Anal Douche. Vice.com gør opmærksom på, at man faktisk ikke behøver skylle røven før analsex, hvilket efterlader respekt for politiet som den mest relevante årsag til at tage en anal douche.

Man skal dog være forsigtig, da man kan risikere at beskadige tarmen. Du bør derfor kun bruge det i tilfælde med høj risiko for anholdelse som f.eks., hvis du poster noget på Facebook om coronasygeplejersker, eller hvis du deler privat information, som du har modtaget fra politiagenter, og som er ulovlig at dele offentligt. Endvidere bør alle, der deltager i Men In Black-demonstrationer foretage grundig anal-skylning, før man tager hjemmefra.

En anden risiko ved deltagelse i demonstrationer er, at man simpelthen kan få tæsk af politiet. Det er endnu uklart, om en af de demonstranter, som politiet tæskede bevidstløs ved den forrige Men In Black-demonstration i København, er afgået ved døden som følge af politiets tæsk og forhindring af lægehjælp til demonstranten. Her hjælper anal-skylning ikke. Det kan dog være en hjælp at gå til demonstration iført cykelhjelm, skridtbeskytter (fra kampsportsbutik), hånd- og armbeskytter (som bruges i bl.a. ishockey og skating) og ekstra tykke lag tøj, der kan give lidt ekstra beskyttelse af kroppen. Husk også, at uanset hvor meget politiet smadrer dig med deres knipler, så er det dig, der vil blive straffet, hvis du slår igen. Så bare tag imod og bed dine venner om at filme overfaldet. Man må nemlig gerne filme politiet, mens de arbejder, eller hvad man nu skal kalde det, de gør.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments