Ny sag: Politiet prøver at slette beviser mod dem selv

I min nyeste sag mod politiet prøver de nu at slette den videodokumentation, som jeg henviser til i anmeldelsen. Det gør de ved først at få min ven, Peter Jensens profil slettet på Facebook. Den blev simpelthen permanent deaktiveret få minutter efter, at jeg havde meldt politiet til politiet. Jeg antager, at det må skyldes … Læs videre Ny sag: Politiet prøver at slette beviser mod dem selv
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Christian WindJammer Christiansen
mandag, 8 februar 2021, 20:27 20:27

Smart nok, at gemme de videoer som Fb har tyvstjålet. Men hvad nu, hvis man har live-streamet til en privat gruppe, hvor man ikke kan dele via Messenger…? Det gjorde jeg nemlig, med en flere timer lang live video fra en demo, før jeg opdagede, at Fb havde fjernet muligheden for, at gemme den på min egen telefon.
Jeg kan stadig se den i gruppen, jeg streamede den i, men kan ikke gemme den…