Ny sag: Politiet prøver at slette beviser mod dem selv

I min nyeste sag mod politiet prøver de nu at slette den videodokumentation, som jeg henviser til i anmeldelsen.

Det gør de ved først at få min ven, Peter Jensens profil slettet på Facebook. Den blev simpelthen permanent deaktiveret få minutter efter, at jeg havde meldt politiet til politiet. Jeg antager, at det må skyldes en hotline mellem politiet og Facebook.

Det eneste, Peter Jensen havde gjort sig skyldig i, var at lægge profil til mine livevideoer – herunder den der dokumenterer DSB og Københavns Politis fascistiske adfærd overfor mig på Østerport Station i søndags på min vej til stiftende møde i nyt politisk parti – mens Facebook har censureret mig for at lave livevideoer fra min egen profil uden at angive nogen grund til den censur af min ytringsfrihed.

I går modtog jeg så en bekræftelse i min e-boks fra politiets juridiske afdeling om, at de havde modtaget min anmeldelse, og at jeg skulle fremsende den video, som jeg antager at de formentlig selv havde fået slettet på Facebook. Det gjorde de via en e-boks-mail, som det var umuligt at svare på, ligesom de ikke oplyste mig om, hvordan jeg rent teknisk kunne fremsende den pågældende video, der fylder en hel del MB. En teknisk handicappet ville være stået af her.

Da jeg efterhånden har en del erfaring med politi-håndtering, så havde jeg forudset dette træk fra politiet, så jeg havde på forhånd downloadet videoen til min harddisk. Jeg har nu sendt filen via wetransfer.com til kbh@politi.dk med reference til sagens journalnummer. Men de gør da godt nok, hvad de kan for at forhindre borgere i at fremsende dokumentation for politiets forbrydelser mod folket.

Jeg vil her tilføje, at jeg ønsker, at de to DSB-folk og de to politibetjente fra Københavns Politi skal sigtes efter straffelovens § 150 om magtmisbrug, der kan give op til 3 års fængsel.

Jeg kan endvidere tilføje, at jeg har to backups af videoen eksternt placeret, så politiet får ikke noget ud af at komme og beslaglægge mit IT-udstyr igen under et nyt tåbeligt påskud.

Jeg vil opfordre andre, der bruger livestream via Facebook som videodokumentation af politiets kriminelle adfærd til at downloade videoerne til harddisk. Det kan gøres meget let via bl.a. sfull.net. Hvis linket til din video ikke dukker op på Facebook, når du højreklikker på den, så send den til en ven via Messenger, hvor du så derefter i Messenger kan højreklikke på videoen og kopiere linket, som du så sætter ind på sfull.dk, hvorefter du kan downloade videoen til din harddisk. Brug derefter wetransfer.com eller tilsvarende til at sende videofilen til et par venner, så politiet ikke kan fjerne tekniske beviser mod dem selv ved at beslaglægge din computer.

Dette indlæg er også sendt til Politiklagemyndigheden (mail@politiklagemyndigheden.dk).

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Christian WindJammer Christiansen
Christian WindJammer Christiansen
mandag, 8 februar 2021, 20:27 20:27

Smart nok, at gemme de videoer som Fb har tyvstjålet. Men hvad nu, hvis man har live-streamet til en privat gruppe, hvor man ikke kan dele via Messenger…? Det gjorde jeg nemlig, med en flere timer lang live video fra en demo, før jeg opdagede, at Fb havde fjernet muligheden for, at gemme den på min egen telefon.
Jeg kan stadig se den i gruppen, jeg streamede den i, men kan ikke gemme den…