Nyt offer i coronakrigen: Justitsmord på 30-årig mor

En stor gruppe fredelige demonstranter var samlet foran Vestre Fængsel i går aftes for at markere en 30-årig mors 5-årige drengs fødselsdag. Kvinden er fængslet for en ytring i et land, der ellers er kendt for sin ytringsfrihed.

Jeg var der både som journalist og demonstrant. Ekstra Bladet, B.T. og andre medier var også til stede ved fakkeloptoget.

Demonstranterne er utilfredse med, at politiet har fået varetægtsfængslet en 30-årig kvinde for at have foretaget denne ytring ved en tidligere demonstration mod coronavanviddet i København:

“- Okay, er I klar til at gå rundt og smadre byen på en ikke voldelig måde?” 

Når man kan blive anholdt og fængslet på det grundlag, så frygter mange demonstranter og aktivister naturligvis, at de kan blive de næste. Den ellers grundlovssikrede ytringsfrihed er tilsyneladende ikke længere gældende under coronabesættelsen. Det er ekstra tragisk, når det går ud over en ung mor, der blot kæmper fredeligt for vores frihed.

Politiet udfører besættelsesmagtens beskidte arbejde

Anholdelsen er den 30-årige kvinde er desværre blot et af mange eksempler på, at politiet udfører besættelsesmagtens beskidte arbejde i den igangværende krig mod folkefriheden. Det sker under dække af corona og folkesundhed, og det sker i hele verden samtidig, men det er et gigantisk bedrag. Politiets adfærd er regulær fascisme.

Enhver soldat i enhver krig bør være etisk i sin adfærd og ikke blindt parere ordrer. Det gælder også “soldaterne” hos politiet. Jeg vil opfordre hver enkelt politibetjent i Danmark til at tænke sig grundigt om, inden de næste gang anholder, tæsker eller chikanerer demonstranter og frihedsaktivister. Jeg bidrager gerne med rådgivning og sparring til politibetjente, der ønsker nye perspektiver på de bedrageriske narrativer, som de bliver fodret med fra regeringen. Vi demonstranter og aktivister er ikke farlige terrorister. Det er jer, der er blevet snydt til at føre krig for fjenden mod de medborgere, som I rent juridisk er forpligtet til at servicere og beskytte uden at bruge magt og frihedsberøvelse, der er helt ude af proportioner.

Jeg ved godt, at forekomsten af subklinisk psykopati er højere blandt politibetjente end normalbefolkningen, men mangel på empati er ikke en juridisk gyldig undskyldning for kriminel adfærd og misbrug af autoritet. Tværtimod forpligter autoritet til en højere grad af etik og medfølelse.

Når f.eks. en politibetjent eller en DSB-kontrollør tvinger en frihedskæmper til at bruge mundbind, tage tøj af eller holde mund, så er det myndighedspersonen og ikke aktivisten, der kan og bør efterforskes, retsforfølges og straffes. Jeg tænker her bl.a. på straffelovens § 150:

“Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.”

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments