Apartheid: Sydafrika, Palæstina og nu også Danmark

Apartheid betegner et samfund, hvor definerede befolkningsgrupper lever adskilt (engelsk: apart) fra hinanden. Regeringen, Dansk Industri og Dansk Erhverv er nu tilsyneladende blevet enige om at indføre apartheid i Danmark. De kalder det noget andet, men apartheid er, hvad det er.

De tre store har meddelt, at de er i gang med at udvikle et digitalt coronapas, der skal dokumentere den enkeltes vaccinestatus, og som skal bruges ved adgang til restauranter, festivaler, sportsbegivenheder, m.v. Konsekvensen er, at Danmark bliver delt i to grupper: dem der lader sig vaccinere mod corona med tvivlsomme produkter fra medicinalindustrien, og dem der ønsker at lade deres immunforsvar gøre det, som det er beregnet til. Det er et medicinsk apartheid-samfund via induceret coronafrygt og propaganda-baseret løsning i form af vaccination uden ordentlig dokumentation for hverken effekt eller sikkerhed. Det er samtidig et digitalt overvågningssamfund via den app, der skal holde øje med, om man har fået opdateret sin coronavaccine i tide.

Apartheid med vold og magt

Apartheid er mest kendt fra Sydafrika, hvor sorte havde langt færre rettigheder end hvide. Apartheid-systemet i Sydafrika holdt i 46 år fra 1948 til 1994.

Det bliver interessant at se, hvor længe de nye sorte – dvs. dem der ikke vil lade sig vaccinere – vil finde sig i diskriminationen, når systemet indføres i Danmark om kort tid. Det vil splitte hele landet i to med butikker, restauranter osv. for henholdsvis de nye hvide og de nye sorte.

I Sydafrika var der også to mellemkategorier – farvet og asiatisk – ligesom der formentlig vil komme mellemkategorier af danskere, der er blevet vaccineret, men som har glemt at få vaccinationen fornyet i tide. Det vil formentlig fremgå af en farveskala i appen, der gradvist skifter fra grøn over gul til rød.

Israel har en del erfaringer med apartheid, idet det er den styreform de bruger overfor palæstinenserne i de områder, som Israel på ulovlig vis nu i mange år har haft besat. Israels kriminelle besættelser af Palæstina er årsag til meget vold, krig og terror i både Mellemøsten og resten af verden, da palæstinenserne forståeligt nok er trætte af at være besat og leve som undermennesker i deres eget land, ligesom deres muslimske åndsfælder i de omkringliggende lande ønsker at befri deres venner i Palæstina.

Erfaringerne fra Israel viser, at apartheid kan fungere også i dag og også på trods af det tydeligt uretfærdige, hvis det gennemføres og fastholdes med tilstrækkeligt stor militær magt. Den tiltagende voldelige adfærd fra dansk politi overfor corona-aktivister kan muligvis skyldes, at magthaverne med reference til Israel ved, at apartheid kun kan indføres og fastholdes med vold og magt imod folkets frie vilje.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments