Krigen med virus kan blive meget værre

Hvad kan vi forvente er fjendens næste træk i den globale elites igangværende krig mod folket?

Pentagon er begyndt at slå på krigstrommerne om truslen om en forestående atomkrig med Kina. Jeg forventer, at den trussel vil begynde at blive en del af de frygtfremmende narrativer i medierne om nogle måneder, når den folkelige modstand mod coronabedraget er blevet mere massivt. Formålet med det nye narrativ om kinakrig er at distrahere pressen og folket med en trussel i form af atomkrig eller biologisk krig, der opleves som endnu større end den oplevede corona-pandemi. Det vil dels gøre det lettere for fjenden at gennemføre deres planlagte krig mod verdens frie befolkninger og folkelige fællesskaber, og det vil gøre det muligt at skabe en total tilbagetrækning, uden at det bliver oplevet som en overgivelse, og uden at de ansvarlige politikere m.v. bliver retsforfulgt, da de så får en ny trussel, som de tilsyneladende kan beskytte folket imod.

Kinakrigen ligger dog noget ude i fremtiden. På kort sigt vil fjenden formentlig forsøge at holde coronafrygten i live med historier om nye coronamutationer samt fortsættelse af den igangværende taktik med test, tal og vaccinepas. Formålet med den inducerede coronafrygt er at få os til at acceptere de påståede løsninger, der medfører et totalitært, digitalt tyranni. Det handler om kontrol.

Først når coronabedraget står til total afsløring vil kinakrigen blive lanceret. En tilsvarende taktik blev anvendt, da Pentagon ikke længere kunne skjule gigantiske beløb, der var forsvundet fra deres regnskab. Det offentliggjorde de dagen før den 11. september 2001, hvorfor alle hurtigt glemte det lille problem distraheret af 9/11-terrorangrebet på USA.

Som optakt til kinakrigen og til understøttelse af corona-narrativet om usynlige fjender kan man forestille sig italesættelse af nye trusler om bioterror. Det kan enten være Men In Black-typer, der får skylden for det, hvilket vil styrke den folkelige modstand mod frihedsaktivister. Det kan også være Kina, der får skylden som optakt til den næste store fysiske krig. Hvis der skabes frygt for biovåben, så kan det retfærdiggøre det igangværende coronakontrolsystem. Det skal så blot udvides med krav om opdaterede vacciner mod frygtede biovåben fra kineserne i form af farlige virusser. Samme politik, samme digitale kontrolsystem, blot med et udvidet formål indenfor narrativet af biosikkerhed.

Dette er dog blot mine spekulationer. Vi kan stadigvæk håbe, at Lyset hurtigt sejrer over Mørket. Jeg foreslår, at vi håber på det bedste, mens vi forbereder os på det værste.

Dette blogindlæg er sendt til orientering til Forsvarskommandoen som inspiration til at tænke ud af boksen og som opfordring til, at Forsvaret melder sig på banen i forsvaret af den danske befolkning mod den reelle fjende i den igangværende stille krig med nye våben.

4.2 20 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Konzior
Dan Konzior
lørdag, 6 februar 2021, 7:18 07:18

Ja, jeg ser også denne mulighed for at flytte opmærksomheden væk fra de igangværende brud på grundloven. Det er en klassisk metode som er set mange gange før i historien.