Politiet bør beskytte folket i stedet for de kriminelle

Kald mig bare gammeldags, men jeg mener, at dansk politi bør beskytte danske borgere mod udenlandske kriminelle, der opererer i Danmark. Også selvom de udenlandske kriminelle har mange flere penge, end den enkelte borger har. At have mange penge – eller måske ligefrem at have skabt det globale penge- og banksystem – bør ikke give … Læs videre Politiet bør beskytte folket i stedet for de kriminelle
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
OejneRigtigLave
lørdag, 6 februar 2021, 18:08 18:08

Det kan du synes al det du vil – faktum er dog der er en krone 👑 på deres skuldre, brudt og arme, de er Dronningens agenter/officerer/betjente, ikke folkets og har egentlig aldrig været det, måske lidt dengang i nogle år efter 1849, men ellers ikke.

Alle vigtige beslutninger, love etc skal igennem STATSRÅDET, hvor Dronningen fører forsædet, pøblen som elsker Dronningen, tror hun er dybt indskrænket, men det begrænser sig kun til hun skal være over 18 år, kun regent for eet rige og af den lutherske tro.

Last edited 1 year ago by OejneRigtigLave