Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Politiet bør beskytte folket i stedet for de kriminelle

Kald mig bare gammeldags, men jeg mener, at dansk politi bør beskytte danske borgere mod udenlandske kriminelle, der opererer i Danmark. Også selvom de udenlandske kriminelle har mange flere penge, end den enkelte borger har. At have mange penge – eller måske ligefrem at have skabt det globale penge- og banksystem – bør ikke give […]

Kald mig bare gammeldags, men jeg mener, at dansk politi bør beskytte danske borgere mod udenlandske kriminelle, der opererer i Danmark. Også selvom de udenlandske kriminelle har mange flere penge, end den enkelte borger har. At have mange penge – eller måske ligefrem at have skabt det globale penge- og banksystem – bør ikke give […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x