Politiet bør beskytte folket i stedet for de kriminelle

Kald mig bare gammeldags, men jeg mener, at dansk politi bør beskytte danske borgere mod udenlandske kriminelle, der opererer i Danmark. Også selvom de udenlandske kriminelle har mange flere penge, end den enkelte borger har.

At have mange penge – eller måske ligefrem at have skabt det globale penge- og banksystem – bør ikke give royal status, så man ikke kan efterforskes og retsforfølges ved mistanker om kriminalitet.

Det er mit indtryk både fra mine egne møder med politiet og fra andre danskere, der har afsløret organiseret kriminalitet på niveauer, der er langt over Hells Angels, at de storkriminelle ganske enkelt kontrollerer politiet – i hvert fald dele af Københavns Politi.

I 2016-18 brugte jeg en del tid og energi på at efterforske de uopklarede 9/11-forbrydelser ved at bruge åbne kilder. Beviserne pegede på, at islamistiske terrorister på et falsk grundlag havde fået skylden for forbrydelser, som et globalt netværk af højtstående zionister og med staten Israel i en central rolle reelt havde udført ved et nøje planlagt angreb på USA den 11. september 2001.

Under 1. Verdenskrig fik den internationale zionisme med Rothschild-familien i spidsen lovning af Storbritannien på, at de ville få land i Palæstina til Israel, hvis zionisterne kunne få USA med ind i krigen. Det lykkedes, men der skulle også en 2. Verdenskrig til, før staten Israel derefter blev en realitet.

Rothschild-familien er grundlæggerne af det globale banksystem, der er blevet verdens rigeste familie ved at låne penge til stater, f.eks. i forbindelse med krige, lockdown, m.v. hvor den sunde økonomi i et land er blevet ødelagt. De kalder sig i dag ofte noget andet, og de er forgrenet på forskellige måder, men banksystemet er stadigvæk det samme. Det er bl.a. dem, der ejer Danmark via kontrollen over Nationalbanken og pengesystemet.

Afsløring af 9/11-forbrydelserne er afsløring af zionismen, der bedst kan betegnes som en international mafia, der camouflerer sig under en religion, som de tilmed har fordrejet og vendt på hovedet. Hvis vi som folk skal være frie, så skal der spotlight på disse forbrydelser. Det er vanskeligt, når danske journalister og borgere bliver chikaneret af dansk politi, når man stille og roligt oplyser om zionistisk kriminalitet. Det er vanskeligt, når velbegrundede og veldokumenterede mistanker om f.eks. en planlagt falsk voldtægtsanmeldelse udført af et zionistisk netværk for at udføre et karaktermord på en dansk mand, der efterforsker den zionistiske kriminalitet, bliver afvist, mens det samme politi komme styrtende, hvis den samme mand er spadseret en tur forbi et zionistisk hovedkontor og har haft en fredelig samtale med de danske politifolk og soldater, der for vores penge bevogter dem, der er mistænkt for forbrydelser.

Er det ikke på tide, at vi holder op med at vende verden på hovedet?

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
OejneRigtigLave
OejneRigtigLave
lørdag, 6 februar 2021, 18:08 18:08

Det kan du synes al det du vil – faktum er dog der er en krone 👑 på deres skuldre, brudt og arme, de er Dronningens agenter/officerer/betjente, ikke folkets og har egentlig aldrig været det, måske lidt dengang i nogle år efter 1849, men ellers ikke.

Alle vigtige beslutninger, love etc skal igennem STATSRÅDET, hvor Dronningen fører forsædet, pøblen som elsker Dronningen, tror hun er dybt indskrænket, men det begrænser sig kun til hun skal være over 18 år, kun regent for eet rige og af den lutherske tro.

Last edited 3 months ago by OejneRigtigLave