Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner

En amerikansk psykolog og ph.d., der ikke umiddelbart viser tegn på psykiatrisk lidelse, har forsket sig frem til, at rumvæsner giver os kostråd mod covid-19 via korncirkler.

Det er psykolog, ph.d. Jerry Kroth, der beskriver UFO-forskningen i denne video:

Hans undersøgelser af to nye korncirkler leder ham til den konklusion, at covid-19 slutter i december 2021, og at vi kan undgå at blive alvorligt af det nye coronavirus ved at spise valnødder.

Jerry Kroth ved godt, at den fortolkning lyder tosset, men han insisterer ikke desto mindre på, at beviserne peger på den konklusion, at aliens fra rummet har kommunikeret et coronarelateret kostråd til os mennesker på jorden.

Hvad der i hvert fald er underbygget af medicinsk forskning er, at årsagen til, at nogle mennesker tilsyneladende bliver meget syge af infektion med det nye coronavirus, er, at deres forsvar mod inflammation via cytokinstorm er reduceret. Det er altså ikke virusset i sig selv, der gør nogen meget syge, men at virusset får immunforsvaret til at reagere overdrevet og forkert. Det skyldes ikke mangel på vaccination, men snarere mangel på næringsstoffer og antiinflammatoriske stoffer, der findes i store mængder i nogle planter, bl.a. valnødder.

Tilmeld
Besked om
5 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
claus
claus
mandag, 8 februar 2021, 11:53 11:53

så ET støtter op altså covid vaccine

Tordenskrald
Tordenskrald
tirsdag, 9 februar 2021, 16:52 16:52
Reply to  claus

Voldsom gift sprøjtet direkte ind i kroppen må være den mest ultimative måde at fuldstændig smadre dit immunforsvar, det gør naturen ikke. Så nej, det er lige omvendt.

JensJensen
JensJensen
torsdag, 11 februar 2021, 8:29 08:29

Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner

Tror du, at rumvæsener er bag pandemien? Hvis ja, hvordan kan vi i så fald stoppe dem?

Det skyldes ikke mangel på vaccination, men snarere mangel på næringsstoffer og antiinflammatoriske stoffer, der findes i store mængder i nogle planter, bl.a. valnødder.

Tænker du, at det godt kunne lade sig gøre, at behandle COVID-19 pandemien (og inficerede personer) med fx valnødder? Hvor stor en mængde valnødder tænker du er sufficient, for hæmme den eventuelle cytokinstorm?