Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner

En amerikansk psykolog og ph.d., der ikke umiddelbart viser tegn på psykiatrisk lidelse, har forsket sig frem til, at rumvæsner giver os kostråd mod covid-19 via korncirkler. Det er psykolog, ph.d. Jerry Kroth, der beskriver UFO-forskningen i denne video: Hans undersøgelser af to nye korncirkler leder ham til den konklusion, at covid-19 slutter i december … Læs videre Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
claus
mandag, 8 februar 2021, 11:53 11:53

så ET støtter op altså covid vaccine

Tordenskrald
tirsdag, 9 februar 2021, 16:52 16:52
Reply to  claus

Voldsom gift sprøjtet direkte ind i kroppen må være den mest ultimative måde at fuldstændig smadre dit immunforsvar, det gør naturen ikke. Så nej, det er lige omvendt.

JensJensen
torsdag, 11 februar 2021, 8:29 08:29

Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner

Tror du, at rumvæsener er bag pandemien? Hvis ja, hvordan kan vi i så fald stoppe dem?

Det skyldes ikke mangel på vaccination, men snarere mangel på næringsstoffer og antiinflammatoriske stoffer, der findes i store mængder i nogle planter, bl.a. valnødder.

Tænker du, at det godt kunne lade sig gøre, at behandle COVID-19 pandemien (og inficerede personer) med fx valnødder? Hvor stor en mængde valnødder tænker du er sufficient, for hæmme den eventuelle cytokinstorm?