Kategorier
Coronabloggen Ernæring (gratis) Ernæringsbloggen Indlæg Offentlig Sundhedspressen

Psykolog modtager kostråd mod corona fra rumvæsner

En amerikansk psykolog og ph.d., der ikke umiddelbart viser tegn på psykiatrisk lidelse, har forsket sig frem til, at rumvæsner giver os kostråd mod covid-19 via korncirkler.

Det er psykolog, ph.d. Jerry Kroth, der beskriver UFO-forskningen i denne video:

Hans undersøgelser af to nye korncirkler leder ham til den konklusion, at covid-19 slutter i december 2021, og at vi kan undgå at blive alvorligt af det nye coronavirus ved at spise valnødder.

Jerry Kroth ved godt, at den fortolkning lyder tosset, men han insisterer ikke desto mindre på, at beviserne peger på den konklusion, at aliens fra rummet har kommunikeret et coronarelateret kostråd til os mennesker på jorden.

Hvad der i hvert fald er underbygget af medicinsk forskning er, at årsagen til, at nogle mennesker tilsyneladende bliver meget syge af infektion med det nye coronavirus, er, at deres forsvar mod inflammation via cytokinstorm er reduceret. Det er altså ikke virusset i sig selv, der gør nogen meget syge, men at virusset får immunforsvaret til at reagere overdrevet og forkert. Det skyldes ikke mangel på vaccination, men snarere mangel på næringsstoffer og antiinflammatoriske stoffer, der findes i store mængder i nogle planter, bl.a. valnødder.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

3.4 7 stemmer
Brugervurdering
5
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading