Sejr i kommunikationskrigen: Facebook har slettet min profil

Facebook har i dag uden advarsel og uden at angive nogen grund slettet min profil permanent.

Jeg havde forventet, at fjenden ville gøre det, og jeg betragter det som en sejr, da Facebook dermed meget klart melder kulør i kommunikationskrigen – hvis nogen skulle være i tvivl om Zuckerbergs zionistiske loyalitet. Sletningen af min profil er en regulær politisk beslutning fra Facebooks side.

Hvis du ikke selv kan eller vil forlade Facebook, så kan du blive en kommunikationskriger ved bl.a. at dele mine coronaindlæg her fra PerBraendgaard.dk blandt dine venner på Facebook.

Du kan holde dig opdateret om mine nye indlæg ved at tilmelde dig min nyhedsmail.

Du kan se mine videoer her, mens jeg arbejder på at finde det bedste alternativ til livevideoer fremover, hvor både kvalitet og ytringsfrihed er i top. Jeg har i dag udgivet en livevideo via YouTube, hvor jeg bl.a. forklarer, hvorfor kommunikationskrigen ikke kan vindes på Facebook, da det er fjendens terræn med udlagte fælder, usynlige indhegninger, m.v.

Jeg glæder mig over, at Facebook nu for alvor har motiveret mig til at flytte den digitale kommunikationskrig fra fjendens platform til frie platforme med ytringsfrihed og mulighed for at nå ud til nye sjæle. I skrivende stund er det bedste SoMe-alternativ til Facebook nok MeWe, hvor du finder min profil her.

4.1 28 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
steffen
mandag, 8 februar 2021, 21:46 21:46

Du har ikke linket korrekt til din profil på MeWe, kun til mewe.com.