Danmark er blevet et land, der fængsler folk for politiske ytringer

Københavns Byret har i dag forlænget varetægtsfængslingen af frihedsaktivist Nanna Fri med 14 dage mere.

Anonyme kilder oplyser til PerBraendgaard.dk, at det var den samme byretsdommer, der tidligere nægtede politiet at varetægtsfængsle Nanna Fri, som i dag dømte den 30-årige mor til endnu to uger i Vestre Fængsel.

Læs også: Justitsmord på 30-årig mor

Hvis der er sandt, og hvis der ikke er kommet nye beviser, så tyder det på, at byretsdommeren er blevet udsat for afpresning i den mellemliggende periode.

Det ligner et regulært justitsmord og en politisk fængsling for at statuere et eksempel overfor den voksende frihedsbevægelse. Det er ellers kun lande, som vi ikke kan lide at sammenligne os med, der gør brug af den slags metoder. Men Danmark er på flere måder blevet et helt andet land som følge af coronabesættelsen. Lige nu er det så Nanna Fri og hendes små børn, der betaler prisen for Nannas modige kamp for vores fælles frihed. Nanna er allerede nu blevet en martyr, der har fået 10 nye Nanna Fri’er til at gå frygtløst ind i den ikke-voldelige kamp for, at vi kan få sparket den udenlandske besættelsesmagt ud af Danmark og danskernes sind.

Jeg talte i øvrigt med nogle politibetjente i dag. Jeg gik hen til dem med et af mine coronaskilte og spurgte, om de godt var klar over, at vi er i krig, og at de sådan set kæmper for fjenden og for besættelsesmagten. Det var de så ikke klar over, og de mente blot, at de gjorde, hvad de fik ordrer til fra Folketinget. Det har de egentlig ret i, men det viser blot, hvor omfattende problemet er, og at krigen kun kan vindes med oplysning. Det lykkedes mig ikke at oplyse de betjente, men måske fik jeg sået en lille bitte spire af tvivl, der måske en dag kan vokse til en farvestrålende blomst, så vi også får en del af politiet med i den nye flower power frihedsbevægelse. Det ville være smukt, og deres våben bliver gavnlige, da det her jo nok desværre ender i regulær, fysisk borgerkrig.

De spørgsmål, jeg mest funderer over nu, er: Kan man melde en byretsdommer til politiet mistænkt for korruption? Hvordan kan vi være sikker på, at den udøvende magt ikke påvirker den dømmende magt, når så meget foregår i hemmelighed bag lukkede døre? Kan kriminelle gemme sig bag dommertitler og politiskilte uden andre, uafhængige myndigheder til at efterforske deres mulige forbrydelser mod folket og individer? Hvor går grænsen mellem politisk påvirkning af en byretsdommer og decideret strafbar kriminalitet?

Jeg arbejder på at få et eksklusivt interview med Nanna Fri’s mor, der kan fortælle mere om, hvordan Nanna har det i fængslet og om hele forløbet. Sandheden skal nok komme frem, om jeg så skal skrive sidste del med håndskrift fra min egen celle i den nye Afdelingen for Politiske Ytringskriminelle smuglet ud i fede flødeskumslagkager eller sendt afsted fra fængselsgården med dresserede brevduer.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Birthe Søndergaard
Birthe Søndergaard
onsdag, 10 februar 2021, 20:14 20:14

så frygtelig trist og skræmmende at vi har et samfund hvor man ikke kan stole på en uvildig dommer i en retsag, nu må Danmark skamme sig