Danmark er blevet et land, der fængsler folk for politiske ytringer

Københavns Byret har i dag forlænget varetægtsfængslingen af frihedsaktivist Nanna Fri med 14 dage mere. Anonyme kilder oplyser til PerBraendgaard.dk, at det var den samme byretsdommer, der tidligere nægtede politiet at varetægtsfængsle Nanna Fri, som i dag dømte den 30-årige mor til endnu to uger i Vestre Fængsel. Læs også: Justitsmord på 30-årig mor Hvis … Læs videre Danmark er blevet et land, der fængsler folk for politiske ytringer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Birthe Søndergaard
onsdag, 10 februar 2021, 20:14 20:14

så frygtelig trist og skræmmende at vi har et samfund hvor man ikke kan stole på en uvildig dommer i en retsag, nu må Danmark skamme sig