Den digital-økonomiske aflivning af journalistik

Den frie, sandhedssøgende journalistik findes stort set ikke længere i Danmark. Den er blevet aflivet af digitalisering og økonomi. Her gennemgår jeg den uhyggelige situation.

Konsekvensen er, at propaganda og andre former for hjernevask og distraktion har alt for let ved at slippe igennem til befolkningen og tilmed blive opfattet som den pureste sandhed og livsmening.

Udviklingen af det digitale informationssamfund har gjort information meget let at udbyde og tilgå af alle. Konsekvensen er, at hvor man tidligere selv valgte sin avis og selv betalte for sit avisabonnement, så er nyheder i dag gratis og let tilgængelig på computeren og telefonen fra DR, TV2, Ekstra Bladet, B.T., osv.

Din opmærksomhed er til salg

Når du ikke længere betaler for dit medie, så er du gået fra at være kunde til at være produkt. Mediet sælger så din opmærksomhed til de højest bydende på markedet. Mediets opgave er at suge din opmærksomhed på vegne af mediets reelle kunder, så du kan blive fodret med reklamer og propaganda. Nogle af mediets kunder er sågar interesseret i blot at fastholde din opmærksomhed, da de er bange for, hvad der kan ske, hvis din opmærksomhed får et ledigt øjeblik til at vandre over til et medie, der laver gammeldags, sandhedssøgende journalistik. Mediebranchen er blevet den største hjernevaskende industri – ikke bare i Danmark men i hele resten af verden.

Vi har vænnet os til, at medier er gratis, og vi bliver sure, hvis vi møder en betalingsmur, fordi de arbejdende journalister ønsker at blive betalt for deres arbejde for dig som sandhedssøgende kunde. Så vi surfer videre til et gratis medie med den samme type nyhed med den lille forskel, at det så er nogen andre, der betaler for at vaske din hjerne i stedet for dig, der betaler journalisten for at søge og formidle det for tiden bedste bud på sandheden om emnet for dig. Det kan du ikke være bekendt, hverken overfor din hjerne, overfor journalisterne eller overfor sandheden. Du bliver nødt til at tage dig sammen og åbne din pung og begynde at betale for den journalistik, som du ønsker at modtage. Træd ud af hjernevasken og ind i sandheden.

Og lad være med at tro, at Danmarks Radio søger sandheden i deres journalistik. Det er det værste hjernevaskende medie af dem alle, og deres coronajournalistik beviser den påstand tydeligt. Lad være med at tro, at public service og offentlig mediestøtte er garanti for andet end, at regeringen bestikker pressen for at udføre politisk propaganda.

4.6 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
thealer
thealer
torsdag, 11 februar 2021, 19:28 19:28

Jeg støtter op næste måned