Den digital-økonomiske aflivning af journalistik

Den frie, sandhedssøgende journalistik findes stort set ikke længere i Danmark. Den er blevet aflivet af digitalisering og økonomi. Her gennemgår jeg den uhyggelige situation. Konsekvensen er, at propaganda og andre former for hjernevask og distraktion har alt for let ved at slippe igennem til befolkningen og tilmed blive opfattet som den pureste sandhed og … Læs videre Den digital-økonomiske aflivning af journalistik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
onsdag, 10 februar 2021, 12:24 12:24

Helt enig i din analyse af den nuværende situation. Bitcoin SV er en del af løsningen på mindst to måder: 1) Bitcoin SV tillader mikroskopiske betalinger, så vi med tiden billigt vil kunne betale en enkelt artikel hist og pist i stedet for at have et store dyre abonnementer. De små betalinger gør det nemmere at sluge at der skal betales for at undgå hjernevask. Dermed bliver overgangen til brugerbetaling lettere. 2) Bitcointeknologien kan bruges til at nedbryde barrierer mellem store datasiloer. Se min artikel “Why and how to get started with Powping” på https://powping.com/posts/ac0e91496db882df88a2ab9d3257c0b71b249689b835f1247b3e7d6867f751d2 og de monopolreducerende nye standarder… Read more »

thealer
torsdag, 11 februar 2021, 19:28 19:28

Jeg støtter op næste måned