Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Den digital-økonomiske aflivning af journalistik

Den frie, sandhedssøgende journalistik findes stort set ikke længere i Danmark. Den er blevet aflivet af digitalisering og økonomi. Her gennemgår jeg den uhyggelige situation. Konsekvensen er, at propaganda og andre former for hjernevask og distraktion har alt for let ved at slippe igennem til befolkningen og tilmed blive opfattet som den pureste sandhed og […]

Den frie, sandhedssøgende journalistik findes stort set ikke længere i Danmark. Den er blevet aflivet af digitalisering og økonomi. Her gennemgår jeg den uhyggelige situation. Konsekvensen er, at propaganda og andre former for hjernevask og distraktion har alt for let ved at slippe igennem til befolkningen og tilmed blive opfattet som den pureste sandhed og […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x