Besættelsesmagtens tre våben: penge, pres og propaganda

Danmark har været besat af en udenlandsk magt siden 11. marts 2020. De fleste tror stadigvæk, at nedlukningen af landet skyldes en trussel om et nyt, farligt coronavirus. Det er dog mit klare indtryk, at der er tale om en regulær besættelse af Danmark som i 1940 blot med helt andre metoder og våben end sidst.

Det er en krig med historien om corona mod folket og ikke en krig mod corona for folket.

Penge

Fjendens store styrke er penge. Dels i form af reel kapital og dels i form af kontrol over selve pengeskabelsen og centralbankerne.

Økonomisk krigsførelse kan føres både mod en hel nation og mod individer. Det er let at gøre i et land, hvor alle er afhængige af penge, og alle frygter at gå ned i materiel levestandard.

Der er to taktikker her:

  1. True folk til at makke ret, da de ellers vil miste indtægt
  2. Lokke folk til at gøre noget, som egentlig er imod deres viden og etik, simpelthen ved at betale dem for det eller stille en stor økonomisk gevinst i udsigt i fremtiden

Pres

Fjenden udsætter nøglepersoner i samfundssystemet for forskellige former for pres. Det kan både være økonomisk pres, men det kan også være forskellige former for trusler og afpresning. Det er i første omgang de centrale beslutningstagere, der bliver udsat for pres, hvis de ikke umiddelbart følger den nye fascistiske sundhedspolitik. Pres kan f.eks. være i form af trusler om at afsløre pinlige eller måske ligefrem ulovlige seksuelle aktiviteter. Frygt for afsløring får disse nøglepersoner i magtsystemet til at fungere som fjendens soldater.

Nøglepersoner i modstandsbevægelsen bliver også udsat for pres. Jeg har f.eks. kendskab til en kvindelig aktivist, der modtog et brev med tilbud om sex med en mindreårig dreng. Brevet var tydeligvis falsk og et forsøg på at sætte hende op. Jeg så brevet tidligt i forløbet, og jeg har tilbudt kvinden at vidne for hende om, at hun er offeret i denne sag, hvor hun nu bliver forsøgt sat op som pædofil distributør af børneporno, så systemet kan knalde hende for det – på et totalt falsk grundlag. Mere om den sag i en kommende artikel her på PerBraendgaard.dk.

Propaganda

Fjenden bombarderer hele verden inklusiv den danske presse dagligt med propaganda om corona, herunder falske, følelsesladede casehistorier. Det var min afsløring af en af disse formentligt falske casehistorier, der formentlig fik politiet til at kontakte Facebook for at få min personlige profil permanent slettet. Jeg “kom til” at afsløre, at den “syge” coronapatient havde kontakter til politiet. Den slags afslørende journalistik tillader Facebook ikke.

Fjendens primære våben i den daglige krigsførelse er propaganda. Det er organiseret, overtalende kommunikation. Fjendens formål i coronakrigen er at overtale os til at tro, at corona er så farligt, at det er nødvendigt at overgive os frivilligt til et totalitært, kommunistisk, fascistisk, digitalt diktatur – for vores sikkerheds skyld…

Kommunismen er ikke død. Den lever i bedste velgående i dagens Danmark. Er det ikke på tide, at vi får sparket kommunisterne ud af landet sammen med deres fascistiske venner? På en ikke-voldelig måde, naturligvis…

4.5 12 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments