Forslag: Åbent Fængsel for Ytringskriminelle

Jeg har fået en god idé, synes jeg selv. Jeg foreslår, at Kriminalforsorgen etablerer Åbent Fængsel for Ytringskriminelle (ÅFYK) i København.

Her kan jeg og andre, som vores fascistiske magthavere opfatter som ytringskriminelle så afsone vores uretfærdige straf på en produktiv måde.

Jeg foreslår, at det bliver et åbent fængsel, hvor man skal være i fængsel mandag-fredag kl. 10-16 med adgang til et fælles kontor for alle ytringskriminelle samt adgang til individuelle fængselsceller, hvor man kan gå ned og tage sig en middagslur. Det vil samtidig skabe et tiltrængt kontorfællesskab for frihedskæmpere, og det kan Kriminalforsorgen jo lige så godt hjælpe os med at etablere og finansiere.

Jeg foreslår endvidere etablering af en klippekortordning for ytringskriminelle. Det kan foregå på den måde, at man kan gå frivilligt i ytringsfængsel, før man har fået en ytringsdom og på den måde optjene afsoningsdage, som så skal modregnes, når man senere begynder at få ytringsdomme. På den måde kan man f.eks. budgettere med, hvor ofte man har råd til at kalde politibetjente, der opfører sig fascistisk for fascister. Med mindre selvfølgelig der kommer en ny ytringslov, der gør det ulovligt at kalde en spade for en spade.

Da det ikke ligefrem er intelligens, der tynger det danske politikorps, og da de til gengæld udviser alvorlige tegn på subklinisk psykopati, så kan vi ikke forvente, at politiet kan forstå nogen som helst former for systemkritiske ytringer som andet end personlige fornærmelser. Det vil derfor også for aktivisters egen sikkerheds skyld være motiverende at gå i forebyggende fængsel, da det så fjerner frygten for, at politiet pludselig kommer og anholder en, da man jo så allerede er i fængsel.

Det er vigtigt, at retsvæsnet bliver nytænkt, nu hvor Danmark er blevet et fascistisk land, hvor byretsdommere tilsyneladende kan presses til at varetægtsfængsle unge mødre for at have foretaget fredelige ytringer fra en scene.

Jeg foreslår endvidere, at ÅFYK – altså Åbent Fængsel for Ytringskriminelle – udstyres med en café med friskbrygget kaffe og immunstyrkende frugt og sandwich. Og gulerødder da det er en god kilde til A-vitamin, der også er vigtigt for immunforsvaret for os, der ikke vil “vaccineres”.

Alternativt kan Kriminalforsorgen indføre forebyggende fodlænker til ytringskriminelle, så man kan fortætte sin ytringskriminelle adfærd på nettet derhjemme, mens man sidder og tanker op på ytringsklippekortet.

Hvis alt dette er for bøvlet for systemet, så kan de også bare læse Grundloven, hvor Kongen jo allernådigst har skænket os ytringsfrihed om politiske forhold, så alle deres trusler og domme er ulovlige. Det vil sige, at det er dem og ikke os, der skal i fængsel!

Jeg har selv et par ytringssager kørende med politiet, hvor jeg ikke blot går efter at blive frifundet for alle sigtelser men også at få politiet m.fl. straffet for deres chikane af mig som journalist og politiker. Det er på tide, at vi får buret nogle af de kriminelle betjente inde! Derfra kan vi arbejde os op i systemet, så deres chefer, der udstikker ordrerne om overgreb på folket, også kan få den straf, som de har fortjent.

Jeg er selv parat til at gå i både i fængsel, fattigdom og døden (dvs. Lyset) for vores frihed. Det er ikke noget at være mere bange for end det tyranniske system, som nu bliver forsøgt presset ned over hovedet på os under dække af coronavanvid.

Hvor langt er du parat til at gå for sagen?

Frihed til Danmark – Vi har fået nok!

Stop tyranni – Sæt Nanna fri!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments