Corona: Mindre vanvid, mere fornuft, tak

Jeg er lige kommet hjem fra en forrygende frihedsfest på Rådhuspladsen i København arrangeret af Men In Black. Tak!

Det var et støttearrangement for landets hjemløse og andre sårbare, der er særligt hårdt ramt af regeringens fascistiske coronapolitik. Der var desværre alt for få hjemløse. Flere kilder oplyser til PerBraendgaard.dk, at ledelsen af Hus Forbi – de hjemløses blad – havde givet de hjemløse forbud mod at møde op til deres egen støttefest. Selvfølgelig med corona som påskud. Jeg vil tro, at nogen i aristokratiet har kontaktet Hus Forbi-chefen med den umenneskelige ordre. De sårbare skal åbenbart såres endnu mere. Nogen bør skamme sig nu, for de hjemløse gik glip af en fantastisk oplevelse i dag. Men stort tak til Men In Black for det forrygende arrangement. Og tak til vejrguderne for perfekt vejr til udendørs vinterbyfest.

Kram og dans som før coronabesættelsen

Jeg mødte en masse nye og gamle aktivistvenner, og der blev uddelt både kram og dansetrin til højre og venstre. Det var fedt at høre om de mange gode initiativer, der bliver taget rundt omkring for at kæmpe imod den fascistiske besættelse af systemet.

Der var DJ med 90’er hits, og så er det jo næsten umuligt at stå stille. Og en rapgruppe, der også var virkeligt gode. Jeg håber, at Men In Black m.fl. laver flere af den slags arrangementer. Vi har brug for at mødes og mærke, at vi faktisk er mange – og flere og flere – der er vågne og tør leve livet midt i det propagandahelvede, som coronahysteriet har inficeret Danmark med. Det kan være noget ensomt i hverdagen at være den eneste vågne uden mundbind i en lille by eller bydel befolket af coronaskræmte zombier.

Covid-19 er ikke den eneste sygdom

Tillad mig i denne forbindelse at minde om, at der faktisk findes andre sygdomme og ulykker ud over covid-19. Der findes blodprop i hjertet, men det er stadigvæk lovligt at spise smør på brødet. Der findes kræft i lungerne, men det er stadigvæk lovligt at ryge som en skorsten. Der findes trafikulykker, men det er stadigvæk lovligt at køre i bil. Der findes sukkersyge, men det er stadigvæk lovligt at spise sukker.

Der findes kræft i tarmen, men der er ingen lovkrav om, at man skal spise fuldkorn. Der findes type 2-diabetes, men der er ingen lovkrav om, at man skal motionere mindst 30 minutter hver dag. Der findes natteblindhed, men der er endnu ingen paragraffer i straffeloven, der gør det strafbart at lade være med at spise gulerødder.

Kan vi ikke snart blive enige om pakke tosserierne væk og finde den sunde fornuft og frihed frem igen?

Opdatering 14.02.2021: Dansevideo

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Nicolajsen
søndag, 14 februar 2021, 0:01 00:01

Tak for mange gode skriv herinde, jeg vil bare gerne lige kommentere det du skriver under, COVID-19 er ikke den eneste sygdom, hvor du skriver at, der findes blodprop i hjertet, men det er stadig lovlig at spise smør, angående smør og mættet fedt så er det igen et af de mange narrativer som har kørt i mange år af det korrupte sundhedsvæsen.

https://www.westonaprice.org/da/health-topics/livet-er-fedt-faar-du-sandheden-om-fedt/